Κρήτη: Στη ΜΕΘ μωρό που έπεσε από σκάλα!

Μάχη για τη ζωή του δίνει ένα κοριτσάκι ηλικίας μόλις 16 μηνών, που είχε έρθει με τους γονείς του από τη Ρουμανία για διακοπές στην Κρήτη

Must Read

Προβληματισμό και πολλά ερωτήματα εγείρει η υπόθεση ενός μωρού, ηλικίας μόλις 16 μηνών, που έπεσε από σκάλα σε ξενοδοχείο του Ηρακλείου, με αποτέλεσμα να υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Γιατροί και νοσηλευτές καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες και έχουν πέσει πάνω από το παιδί, το οποίο δίνει την πρώτη του μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, την ώρα που η αγωνία των δικών του ανθρώπων κορυφώνεται.

Το παιδί είχε έρθει με τους γονείς του για διακοπές από τη Ρουμανία την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου. Οι τρεις τους έμεναν σε ξενοδοχείο στις Γούβες Ηρακλείου και επρόκειτο να επιστρέψουν στη χώρα τους μία εβδομάδα αργότερα, δηλαδή σήμερα. Η μοίρα όμως είχε άλλα σχέδια, αφού το παιδί βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Ολα άρχισαν το απόγευμα της Δευτέρας, όταν το παιδί -κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες- έπεσε από ύψος δύο μέτρων στο ξενοδοχείο και κατέληξε στο pool bar. Στο σημείο επικράτησε πανικός και όλοι όσοι βρίσκονταν στην πισίνα ή άκουσαν τον ήχο έσπευσαν να δουν τι είχε συμβεί. Αμέσως έφτασε ασθενοφόρο από το Χαμόγελο του Παιδιού, το οποίο ενημερώθηκε για το περιστατικό.

Διασωληνωμένο

Με τη συνοδεία γιατρού παρέλαβαν το αιμόφυρτο κοριτσάκι και το μετέφεραν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ), όπου παραμένει διασωληνωμένο στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων. Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, το 16 μηνών κοριτσάκι είναι αιμοδυναμικά στην ίδια κλίμακα, με τους γιατρούς να χαρακτηρίζουν την κατάστασή του σοβαρή, αλλά σταθερή.

Σε κάθε περίπτωση η Αστυνομία ερευνά το περιστατικό, καθώς παραμένουν άγνωστες οι συνθήκες υπό τις οποίες το παιδί έπεσε από τη σκάλα. Στο πλαίσιο αυτό, οι γονείς του αναμένεται να καταθέσουν τι πραγματικά συνέβη, αφού είναι απορίας άξιο πώς άφησαν το κοριτσάκι από τα μάτια τους σε τόσο μικρή ηλικία και πώς εκείνο κατάφερε να φτάσει μέχρι τη σκάλα χωρίς να το αντιληφθούν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This