«Μαμά υποφέρω, πονάω» – Συγκλονίζει η μητέρα της 20χρονης Μαριάννας που έφυγε «ξαφνικά»

Δεν υπήρχε γιατρός στο πλοίο - «Δεν ρίχνω ευθύνες μέχρι να δούμε από τι έφυγε το παιδί»

Must Read

Στα μαύρα έχει ντυθεί η Κως μετά την τραγική είδηση ότι η 20χρονη δόκιμος του Εμπορικού Ναυτικού Μαριάννα Τσίγκα, άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο, μετά από εκπαιδευτικό ταξίδι στην Ινδία.

Η χαροκαμένη μητέρα που είπε χθες στην «καπετάνισσά» της το τελευταίο «αντίο», δεν γνωρίζει ακόμα τα ακριβή αίτια που οδήγησαν στο θάνατο το παιδί της.

Περιγράφοντας τα συμπτώματα της 20χρονης, η οποία σύμφωνα με τους γιατρούς φέρεται να μολύνθηκε από το τσίμπημα κάποιου εντόμου: «Πρώτα εμφάνισε εξανθήματα και φαγούρα, πρήξιμο στα χέρια, όπως και πόνους στο στήθος, στα γόνατα και τα κόκαλα. Είχε ακόμη εμετούς. Το παιδί μου έλεγε ”υποφέρω, πονάω” και της έλεγα ”αγάπη μου μίλα με τον γιατρό”». 

Ωστόσο, όπως λέει η μητέρα της αδικοχαμένης Μαριάννας, το «το καράβι δεν είχε γιατρό, το ξέραμε. Δεν ρίχνω ευθύνες μέχρι να δούμε από τι έφυγε το παιδί» είπε η μητέρα της και πρόσθεσε ότι συνάδελφοι της 20χρονης βρίσκονταν κοντά της μέχρι να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

 

«Βλέπαμε μέρα με τη μέρα ότι γινόταν καλύτερα, αλλά βλέπαμε ότι υπήρχε κάτι που δεν μπορούσαμε να βρουν, ήταν κάτι εσωτερικό, κάποιο μικρόβιο» είπε μεταξύ η μητέρα της 20χρονης.

Ντυμένη στα λευκά η οικογένεια στην κηδεία της 20χρονης δοκίμου

Η εξόδιος ακολουθία εψάλη στον Ιερό Ναό της Αναλήψεως, στο Ζηπάρι της Κω.

Το παρών έδωσε πλήθος κόσμου που δεν έχει ακόμα πιστέψει τον ξαφνικό χαμό της νεαρής κοπέλας η οποία πιθανότατα «έφυγε» από εγκεφαλίτιδα που της προκάλεσε τσίμπημα εντόμου στο εκπαιδευτικό ταξίδι στην Ινδία.

Η μητέρα της πήγε ντυμένη στα λευκά και ο πατέρας της στα μαύρα. Στην τελετή βρέθηκαν και συνάδελφοι της άτυχης 20χρονης από το Εμπορικό Ναυτικό.

Ο περίβολος της εκκλησίας είχε γεμίσει με πολύχρωμα στεφάνια που έστειλαν συγγενείς και φίλοι.

Δείτε επίσης:

Συντετριμμένη φίλη και συνάδελφος της 20χρονης Μαριάννας: «Ήταν με το χαμόγελο συνέχεια»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This