Ξυλοδαρμός της μητέρας του πρώην πορνοστάρ «Απολλώνιου» για ένα μηχανάκι

Must Read

Αγριος ξυλοδαρμός της μητέρας του Ανδρέα Λιόντου, πρώην πορνοστάρ, με το ψευδώνυμο «Απολλώνιος» και παίκτη ριάλιτι για ένα… μηχανάκι, με την 60χρονη γυναίκα να προχωρά σε καταγγελίες, μηνύσεις και ασφαλιστικά μέτρα, ενώ, όπως ισχυρίζεται, ο εφιάλτης είναι ακόμη ολοζώντανος μπροστά της, μια και ο θύτης κυκλοφορεί ελεύθερος εκτοξεύοντας απειλές!

  • Aπό τον
    Βαγγέλη Καράλη

Η υπόθεση εκτυλίχθηκε στους Δελφούς τον περασμένο Απρίλιο, όμως μέχρι σήμερα δεν είχε δει τα φώτα της δημοσιότητας, με τη Θεοδώρα Λιόντου, ιδιοκτήτρια ξενοδοχείου στην περιοχή, να μιλά αποκλειστικά στην «Espresso», λέγοντας πως ο φερόμενος ως δράστης, που είναι και αυτός ξενοδόχος στους Δελφούς, έχει γίνει ο τρόμος και ο φόβος, καθώς στο παρελθόν είχε ξυλοκοπήσει και άλλη γυναίκα!

Ολα για ένα μηχανάκι

«Το περιστατικό συνέβη στις 6 Απριλίου. Περπατούσα στο πεζοδρόμιο, στον κεντρικό δρόμο των Δελφών, με τον δράστη να έχει παρκάρει το μηχανάκι επάνω στο πεζοδρόμιο, μπροστά από το ξενοδοχείο του. Επειδή δεν μπορούσα να περάσω, χτύπησα το πόδι μου επάνω στο μηχανάκι. Αυτός, ακούγοντας τον θόρυβο, βγήκε έξω από το ξενοδοχείο και τον ρώτησα με ευγενικό τρόπο εάν το πεζοδρόμιο είναι για τους πεζούς ή για τα μηχανάκια. Η απάντησή του ήταν “και πού θέλεις να το βάλω;” και στη συνέχεια πήρε το μηχανάκι του και το έβαλε αλλού. Επιστρέφοντας, όμως, άρχισε να με χτυπάει με μπουνιές στο στήθος και στον λαιμό, τραβώντας στη συνέχεια το χέρι. Με χτυπούσε όπου έβρισκε! Τρομοκρατήθηκα και κάλεσα την Αμεση Δράση» λέει στην περιγραφή της.

Η άτυχη γυναίκα καταγγέλλει, όμως, και ένα πρωτοφανές περιστατικό, λέγοντας ότι, όταν πήγε στο Νοσοκομείο της Αμφισσας, ο γιατρός, που είναι ανιψιός του δράστη, ήθελε να τη διώξει, λέγοντάς της ότι δεν έχει τίποτα.

Οι «συμπτώσεις»

«Ηρθε η Αστυνομία και μας πήγαν στο Αστυνομικό Τμήμα Αμφισσας. Εκεί έκανα μήνυση για ξυλοδαρμό, αλλά οι αστυνομικοί τον άφησαν ελεύθερο. Εγώ στη συνέχεια πήγα στο Νοσοκομείο Αμφισσας, όπου για κακή μου τύχη εφημερεύων γιατρός ήταν ο ανιψιός του δράστη, ο οποίος δεν μου έδινε σημασία και μου έλεγε “δεν έχεις τίποτα, σήκω να φύγεις, δεν υπάρχει καμιά κακοποίηση”. Ευτυχώς, ήταν εκεί ένας καρδιολόγος και διέγνωσε ότι είχα πάθει μυοκαρδίτιδα, με αποτέλεσμα να νοσηλευτώ. Εμεινα εκεί για μία ημέρα, όμως επειδή δεν τους εμπιστευόμουν την επομένη πήγα στο Σισμανόγλειο στην Αθήνα. Εκεί οι γιατροί, όταν με είδαν σε αυτήν την κατάσταση και τους περιέγραψα τι είχε συμβεί, πήραν τηλέφωνο την Ομάδα ΔΙΑΣ, ώστε να παρέμβει ιατροδικαστής, όπως και έγινε».

Ο Ανδρέας Λιόντος

H Θεοδώρα Λιόντου ακόμη και σήμερα ζει τον απόλυτο τρόμο, καθώς ο φερόμενος ως δράστης συνεχίζει να κυκλοφορεί ελεύθερος, απειλώντας και βρίζοντάς την. «Ακόμη και σήμερα, έπειτα από τόσο καιρό, συνεχίζει και κυκλοφορεί ελεύθερος και συνεχίζει να με απειλεί και να με ενοχλεί! Αναγκάστηκα να του κάνω ασφαλιστικά μέτρα, με την απόφαση να λέει πως δεν μπορεί να με πλησιάζει στο… ένα μέτρο. Φοβάμαι για τη ζωή μου, γιατί στο ένα μέτρο αυτός είναι ικανός να μου κάνει κακό! Μάλιστα, στο δικαστήριο όπου συζητήθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα ήρθε ως μάρτυρας μια γυναίκα που είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού από τον ίδιο δράστη! Ο συγκεκριμένος έχει γίνει ο φόβος και ο τρόμος της περιοχής» καταλήγει η Θεοδώρα Λιόντου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This