Μήπως μας προετοιμάζουν για ακόμη 400 χρόνια;

Must Read

Του Κώστα Πρώιμου

Δημογέροντας, μορφωμένος, μετά τα όσα ευτράπελα συμβαίνουν στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια ξέσπασε: «Μα, νομίζεις ότι τυχαία έμειναν οι Τούρκοι 400 χρόνια; Αυτή η ξαφνική επιδημία ραγιαδισμού που βιώνουμε και «λουζόμαστε» ανεξαιρέτως είναι άνευ προηγουμένου», μου είπε φανερά αγανακτισμένος.

 

«Ακούω στα αυθεντικά καφενεία αβίαστα και ανερυθρίαστα έχοντας καταπιεί μπαγιάτικα δολώματα να εγκωμιάζουν τον Μητσοτάκη. Διαβάζω στο διαδίκτυο ακόμη και νέους ανθρώπους που θεωρητικά είναι κοινωνοί νέων ιδεών γιατί το μυαλό τους είναι φρέσκο να επιχαίρουν μιας σκαιάς προπαγάνδας διά στόματος ιδίου του Πρωθυπουργού. Σε αυτό το σημείο είναι που απελπίζομαι»… Και συνέχισε το ξέσπασμα: «Είπαμε! Ε, όχι και να βγάζεις σέλφι με τους βιαστές της ζωής σου και της καθημερινότητάς σου με ένα χαζοχαρούμενο υφάκι, λες και δίπλα σου στέκεται ο ανεκπλήρωτος έρωτας! Μωρέ καλά μας κάνουν. Τι φταίει ο Κυριάκος; Αυτός απλά βρίσκει….».

Διαβάστε την συνέχεια στο ANTINEWS

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This