Ο κόσμος ψάχνει εναγωνίως εναλλακτικές για το γνήσιο ελαιόλαδο. Με κάθε λογής λάδι που θα μπορούσε να αντικαταστήσει το κλασσικό ελληνικό προϊόν λόγω ακρίβειας! Ωστόσο…
Ο Ομότιμος Καθηγητής του ΓΠΑ Κώστας Φασσέας μίλησε στην εκπομπή «Στούντιο με Θέα» για το τι πρέπει να προσέχουμε όταν αγοράζουμε λάδι, τι ρόλο παίζει η οξύτητα και τι θρεπτικά συστατικά χάνουμε με κακής ποιότητας λάδι…
Διαβάστε περισσότερα και δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο: