Στη φυλακή η Μαρίνα Ελευθερουδάκη

Must Read

Στις φυλακές Ελαιώνα αναμένεται να οδηγηθεί τις επόμενες ώρες η γνωστή επιχειρηματίας Μαρίνα Ελευθερουδάκη, η οποία συνελήφθη τη Δευτέρα στο Παλαιό Ψυχικό για ακάλυπτες επιταγές και μη καταβολές εισφορών.

Σε βάρος της κ. Ελευθερουδάκη εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για 22 ανεκτέλεστες καταδικαστικές αποφάσεις για αδικήματα που αφορούν παράβαση της νομοθεσίας περί επιταγών, μη καταβολή εργατικών εισφορών. Η συνολική ποινή φυλάκισης για την επιχειρηματία είναι 24 έτη και 11 μήνες, ενώ η χρηματική ποινή «αγγίζει» τα 38.800 ευρώ.

Η τραγική αυτή εξέλιξη για την ισχυρή οικογένεια που επικράτησε στον χώρο του βιβλίου, ήταν απόρροια της οικονομικής κρίσης και της χρεοκοπίας των επιχειρήσεων τους.

Σημειώνεται ότι η Μαρίνα Ελευθερουδάκη οδηγήθηκε σήμερα στον Εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών, ο οποίος αποφάσισε ότι θα εκτίσει την ποινή της στις φυλακές Ελαιώνα Θηβών.

Σε ανακοίνωσή της η ΕΛΑΣ αναφέρει: «Η ανωτέρω συλληφθείσα τυγχάνει επιχειρηματίας (αναφέρεται το αντικείμενο) στην περιοχή των Αθηνών εξέδιδε κατ’ εξακολούθηση ακάλυπτες επιταγές προς εξόφληση οικονομικών υποχρεώσεων της εν λόγω επιχείρησης, δεν κατέβαλλε έγκαιρα τις δεδουλευμένες αποδοχές των υπαλλήλων καθώς και τις προβλεπόμενες εργοδοτικές εισφορές στους ασφαλιστικούς φορείς ΙΚΑ Και εισφορές ασφάλισης των εργαζομένων».

Δείτε επίσης:

Συνελήφθη η Μαρίνα Ελευθερουδάκη για οικονομικά και εργασιακά αδικήματα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This