Νίκος Παππάς: Ο Κασσελάκης φαίνεται άνθρωπος «ιδιαίτερα προοδευτικός, με μεγάλη διάθεση να προσφέρει»

«Τα οικονομικά αγαθά είτε είναι του καπιταλισμού, είτε οτιδήποτε, είναι για όλους. Οι αξίες είναι που μένουν...»

Must Read

Τη γνώμη του για τον Στέφανο Κασσελάκη εξέφρασε σήμερα ο πρώην μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού, Νίκος Παππάς, ο οποίος, ως γνωστόν, για ένα μεγάλο διάστημα υπήρξε το όνομα που ακούγονταν έντονα πως θα αποτελούσε τον εκλεκτό του ΣΥΡΙΖΑ για υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων (τον είχε προτείνει ο Αλέξης Τσίπρας), προτού καταλήξουν στον Κώστα Ζαχαριάδη.

Αναφερόμενος στο «κυνηγητό» που δέχεται από τα ΜΜΕ ο νυν πρόεδρος του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, όσον αφορά στην προσωπική του ζωή, ο Νίκος Παππάς δήλωσε τα ακόλουθα: «Αυτό είναι επιλογή σας και θεωρώ ότι κινείται κυρίως από τα συστημικά Μέσα για να απομυθοποιήσετε έναν άνθρωπο φρέσκο. Δεν ξέρω τι κάνει ο ίδιος. Εγώ που είχα μια συνομιλία μαζί του μου φάνηκε ένας άνθρωπος ιδιαίτερα προοδευτικός, ευαίσθητος, με μεγάλη διάθεση να προσφέρει. Τώρα, αν τον κυνηγάει ο Λιάγκας γιατί τα έχει με τον Τάιλερ ή οτιδήποτε, γιατί δεν κυνηγάει και τον Κυριάκο με την Μαρέβα για να δούμε αν πίνει τον καφέ της σκέτο. Νομίζω ότι είναι δικό σας κατασκεύασμα όλο αυτό και έχει ένα προφίλ που είναι έξω από τα συνηθισμένα».

«Ένας άνθρωπος που μεγάλωσε στην Αμερική σε καλά κολλέγια, σε καλή ποιότητα ζωής, σε πιο υψηλή κοινωνική τάξη και αυτό επειδή δεν είναι το παρωχημένο που έχουμε συνηθίσει και έχει να κάνει με την αριστερά, αλλά θεωρώ είναι μια προκατάληψη. Το βιώνω κι εγώ και το βίωσα στην δική μου υποψηφιότητα, όσο κράτησε. Ότι υπάρχει αυτό το στερεότυπο ότι έχει λεφτά, οδηγάει τζιπ. Τα οικονομικά αγαθά είτε είναι του καπιταλισμού, είτε οτιδήποτε, είναι για όλους. Οι αξίες είναι που μένουν. Ακόμα και τοποθετήσεις να αλλάξεις, αυτά είναι τα σημαντικά», πρόσθεσε ο ίδιος, ως καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη στο OPEN.

Και όταν η παρουσιάστρια σχολίασε πως «δεν είναι μόνο ο Λιάγκας. Κυνηγάμε όλοι τον Στέφανο Κασσελάκη, γιατί και ο ίδιος βγαίνει, κάνει κινήσεις, πάει στο γυμναστήριο και το “χτίζει” όλο αυτό», ο πρώην μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού της απάντησε: «Νομίζω ότι είναι δικό σας κατασκεύασμα όλο αυτό. Προφανώς, έχει ένα προφίλ που είναι έξω από τα συνηθισμένα. Είναι ένας νέος άνθρωπος που μεγάλωσε στην Αμερική, σε μια καλύτερη ποιότητα ζωής και σε υψηλή κοινωνική τάξη».

Και για να επιστρέψουμε στα της… αυτοδιοίκησης, ο Νίκος Παππάς υποστήριξε πως, εάν είχε υπάρξει στήριξη στο πρόσωπό του από τον ΣΥΡΙΖΑ, θα είχε εκλεγεί Δήμαρχος Αθηναίων!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This