Αναπάντεχη ανατροπή στην υπόθεση θανάτωσης σκύλου με κυνηγετική καραμπίνα στη Ζάκυνθο

Τα πράγματα δεν ήταν όπως φαίνονταν...

Must Read

Χθες το απόγευμα ένας άνδρας πυροβόλησε και σκότωσε με κυνηγετική καραμπίνα έναν σκύλο που βρισκόταν στην αυλή σπιτιού στην περιοχή Μουζάκι στη Ζάκυνθο, με τους ιδιοκτήτες του άτυχου τετράποδου να καταγγέλλουν το περιστατικό στην αστυνομία.

Σήμερα, όμως, αστυνομικοί του ΑΤ Ζακύνθου βρέθηκαν μπροστά σε μια αναπάντεχη εξέλιξη, καθώς, όπως αποδείχτηκε, ο δράστης είχε λάβει «εντολή θανάτωσης» του σκύλου από την ίδια την ιδιοκτήτριά του!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το νεκρό ζώο παρέλαβαν αστυνομικοί, οι οποίοι το μετέφεραν σε κτηνιατρείο για να γίνει νεκροτομή, ενώ οι έρευνες συνεχίστηκαν για τον εντοπισμό του δράστη. Οι Αρχές του νησιού αναζήτησαν και εντόπισαν τον 43χρονο «εκτελεστή», ωστόσο, σύντομα κατέληξαν στη διαπίστωση πως στην υπόθεση εμπλεκόταν και η 63χρονη ιδιοκτήτρια του άτυχου ζώου συντροφιάς, ούσα ο… ηθικός αυτουργός της θανάτωσής του.

Ως εκ τούτου, οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες τόσο στον 43χρονο, όσο και στην 63χρονη, ενώ, στο πλαίσιο της προανάκρισης για την υπόθεση κατασχέθηκε το κυνηγετικό όπλο. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για θανάσιμο τραυματισμό ζώου και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων, κατά περίπτωση, ενώ στον δράστη υποβλήθηκε και «τσουχτερό» πρόστιμο ύψους 30.000 ευρώ. Οι δύο συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This