«Η δολοφονία του παιδιού μας δεν κοστολογείται» λέει ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη – Ο λόγος που ζητούν αποζημίωση

Must Read

Για την αγωγή που κατέθεσε η οικογένεια της Ελένης Τοπαλούδη ζητώντας χρηματική αποζημίωση ύψους 980.000 ευρώ για ψυχική οδύνη, από τις οικογένειες των δολοφονών της νεαρής φοιτήτριας, μίλησε ο  πατέρας του αδικοχαμένου κοριτσιού, Γιάννης Τοπαλούδης.

Με αφορμή την εξέλιξη αυτή αλλά και τη συμπλήρωση πέντε χρόνων από την ημέρα που η νεαρή φοιτήτρια βρήκε φριχτό θάνατο στα χέρια των δολοφόνων της, ο πατέρας της μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» τονίζοντας: «Η δολοφονία του παιδιού μας δεν κοστολογείται με τίποτα».

«Αν θα πάρουμε χρήματα, σίγουρα θα διαθέσουμε και κάποια για κάποιες δράσεις. Το παιδί μας να ζούσε και όλα τα υπόλοιπα χαλάλι σε όλους, τους δολοφόνους, τους γονείς τους», αναφέρει ο πατέρας της.

Μάλιστα, σε ερώτηση που δέχτηκε για τα χρήματα που έχουν ξοδέψει για τα δικαστικά έξοδα, ο ίδιος σημείωσε: «Πάρα πολλά χρήματα, αν αναλογιστεί κανένας από όταν έγινε αυτό το τραγικό συμβάν, με τα έξοδα για τη μεταφορά της σορού του παιδιού μας εδώ και από εκεί και πέρα ο δικαστικός Γολγοθάς. Είχαμε και το θέμα των πολλών μετακινήσεων και δυστυχώς τα χιλιόμετρα είναι πάρα πολλά από το Διδυμότειχο στην Αθήνα. Και οικονομικό και ψυχοφθόρο ήταν αυτό που περνούσαμε. Κάθε φορά που ερχόμασταν στην Αθήνα ήταν περίπου 1.000 ευρώ» είπε προσθέτοντας ότι οι φίλοι τους, τους βοήθησαν οικονομικά.

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This