Αδελφή 43χρονης: «Το έγκλημα ήταν προμελετημένο, δεν γνωρίζαμε τι περνούσε»

«Όταν ενημερωθήκαμε την Παρασκευή κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε», τόνισε

Must Read

Πεπεισμένη πως η δολοφονία της 43χρονης στην Σαλαμίνα ήταν προμελετημένη εμφανίζεται η αδελφή της και τονίζει ότι η οικογένεια δεν γνώριζε ότι η γυναίκα κακοποιούνταν από τον σύντροφό της ο οποίος έφτασε να την σκοτώσει!

Συγκεκριμένα ανέφερε στο Live News:

«Θολωμένος δεν είσαι όταν έχει συμβεί μία υπόθεση από την Πέμπτη, από την Τετάρτη, από την Παρασκευή δεν ξέρω από πότε. Δεν είσαι θολωμένος. Ήταν προμελετημένο, αυτό το καταλαβαίνει και ο πιο χαζός άνθρωπος στον πλανήτη, φεύγεις, έρχεσαι, πας, κάνεις ό,τι κάνεις και ψάχνεις να βρεις όπλο. Προφανώς έψαξε, δεν ξέρω τι το έκανε γιατί όπλο δεν είχε στο σπίτι. Έψαξε να βρει όπλο για να κάνει το κακό. Δεν θόλωσε».

Μιλώντας για τα συναισθήματά της είπε:

«Έχω πέσει από την κορυφή του βουνού και ακόμα πέφτω, πέφτω, πέφτω. Δεν μπορείς να φανταστείς πώς αισθάνομαι. Δεν μπορεί κανείς να φανταστεί γιατί είναι το ξαφνικό».

Δείτε βίντεο:

 

Η αδελφή της 43χρονης γυναίκας είπε επίσης πως δεν γνώριζαν τι περνούσε καθώς ήταν πολύ κλειστός χαρακτήρας και δεν ανοιγόταν.

«Προστριβές μπορεί να είχαν σαν ζευγάρι οκ, μέχρι εκεί. Η αδελφή μου ήταν πολύ κλειστός χαρακτήρας. Δεν την είχαμε δει, εγώ προσωπικά δεν την είχα δει χτυπημένη ποτέ, δεν μου είχε πει κάτι. Δεν θα επιτρέπαμε να βιώσει κάτι τέτοιο μόνη της. Ήθελε να τα κρατάει για τον εαυτό της; Έγινε κάτι άλλο; Πάντως την Παρασκευή που συνέβη το πρώτο γεγονός, αυτό το μεγάλο που ζήσαμε, μας ειδοποίησε και την ίδια ώρα φτάσαμε κάτω να την πάρουμε να φύγουμε».

Η 43χρονη έφτασε στο σημείο να ζητήσει βοήθεια από την οικογένεια την περασμένη Παρασκευή όταν ήταν η τελευταία φορά που κακοποιήθηκε από τον 71χρονο. Ωστόσο, κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει τι θα συμβεί.

«Όταν ενημερωθήκαμε με τη μητέρα μου και τρέξαμε την Παρασκευή, κάναμε ό,τι μπορούσαμε. Την πήραμε από το σπίτι που έμενε, τη φέραμε στο σπίτι το δικό μας να μείνει μαζί μας για να προστατευτεί από οτιδήποτε, αν και δεν μας πήγε ποτέ το μυαλό σε αυτό το πράγμα και να τα αποτελέσματα. Μέσα σε τρεις ημέρες είχε τελειώσει η υπόθεση, ήταν τόσο γρήγορο».

Καταλήγοντας, μίλησε και για όσους γνώριζαν τι συνέβαινε μεταξύ του ζευγαριού αλλά δεν έκαναν τίποτα.

«Μετά ήρθε αυτό το συμβάν που ήρθε τώρα, μας αποτελείωσε και ησύχασε. Εγώ θα το θεωρούσα συνενοχή να γνωρίζεις ότι ο απέναντί σου υποφέρει, χτυπιέται, έχει ένα παιδί με ειδικές ανάγκες και το επιτρέπουν όλοι αυτοί οι άνθρωποι και συγκαλύπτουν μία υπόθεση και βγαίνουν τώρα με θράσος να πουν ”α, εμείς το ξέραμε”. Δεν έχω να πω τίποτα άλλο για κανέναν».

Δείτε βίντεο:

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This