Στο πλευρό του 16χρονου πατροκτόνου καθηγητές και συμμαθητές του

Για χρόνια θύμα άγριας ενδοοικογενειακής βίας

Must Read

Με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή και χωρίς να του επιβληθούν περιοριστικοί όροι, αφέθηκε ελεύθερος ο 16χρονος πατροκτόνος στα Καλύβια, αφού αποκαλύφθηκε η άγρια ενδοοικογενειακή βία που βίωνε επί σειρά ετών.

Στο πλευρό του 16χρονου μαθητή βρίσκονται καθηγητές και συμμαθητές του, καθώς όπως δήλωσε μια καθηγήτριά του: «Νομίζω ότι η σώσαμε μια ψυχή με την επιστολή που δώσαμε στην ανακρίτρια.

Οι καθηγητές και οι μαθητές του σχολείου στηρίζουμε τον μαθητή μας γιατί φαίνεται ότι είναι ένα τραγικό θύμα μίας παρατεταμένης ενδοοικογενειακής βίας. Το σχολείο εκτός από ένας χώρος εκπαίδευσης είναι μία αγκαλιά και ένα καταφύγιο για όποιον το χρειάζεται».

Και συνέχισε αναφέροντας: «Δεν στηρίξαμε οποιονδήποτε δράστη. Αυτός ο δράστης άξιζε τη στήριξή μας. Ήταν γενναία η απόφαση της Δικαιοσύνης να τον αφήσει ελεύθερο. Είναι ένα τσακισμένο παιδί. Από μαρτυρίες μαθητών τις οποίες συνδύασα, έμαθα γι’ αυτή τη συγκυρία, καθώς ο ίδιος δεν μιλούσε. Αν το είχε κάνει θα το είχαμε καταγγείλει. Τον έβλεπα που φορούσε μακριά ρούχα. Οι συμμαθητές και φίλοι του μου είπαν για τα σημάδια που έκρυβε με τα ρούχα».

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This