Μαφιόζικη εκτέλεση στο Νέο Κόσμο: Τον «γάζωσαν» με 81 σφαίρες – Καμένο βρέθηκε το όχημα των δραστών

Ο 44χρονος είχε βρεθεί πάλι σε ενέδρα θανάτου το 2018 στον Πειραιά

Must Read

Με δεκάδες σφαίρες οι δράστες «γάζωσαν» τον Βαγγέλη Ζαμπούνη τα ξημερώματα έξω από βενζινάδικο, ιδιοκτησίας της οικογένειας του, στη συμβολή των οδών Φραντζή και Ηλιού στο Νέο Κόσμο και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.

Η δολοφονία του 44χρονου, ο οποίος είχε βρεθεί πάλι σε ενέδρα θανάτου το 2018 στον Πειραιά, όπου τραυματίσθηκε σοβαρά, σημειώθηκε γύρω στις 02.00 τα ξημερώματα την ώρα που είχε βγει από το βενζινάδικο και ετοιμαζόταν να μπει στο θωρακισμένο αυτοκίνητό του. Ωστόσο δεν πρόλαβε. Οι εκτελεστές πυροβόλησαν 81 φορές τον Ζαμπούνη με πολεμικό τυφέκιο καλάσνικοφ και παρόλο που προσπάθησε να καλυφθεί μέσα στο θωρακισμένο όχημά του δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Η Αστυνομία αποδίδει τη δολοφονική επίθεση σε συμβόλαιο θανάτου, στο πλαίσιο ξεκαθαρίσματος.

Του έστησαν καρτέρι

Σύμφωνα με μαρτυρίες οι δράστες, που ήταν τρεις ή τέσσερις και επέβαιναν σε ΙΧ αυτοκίνητο, είχαν στήσει καρτέρι στον 44χρονο και τον περίμεναν να βγει από το βενζινάδικο. Πιθανό είναι το σενάριο να είχαν και συνεργούς, δηλαδή μια δεύτερη ομάδα υποστήριξης, καθώς μετά τη μαφιόζικη εκτέλεση εθεάθη και μία μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού να απομακρύνεται από το σημείο. Αμέσως μετά τη δολοφονία οι δράστες μπήκαν σε αυτοκίνητο και τράπηκαν σε φυγή.

Λίγο αργότερα το όχημα διαφυγής που χρησιμοποίησαν βρέθηκε καμένο στη Λεωφόρο Αθηνών στο Δαφνί και παρελήφθη από γερανό της Αστυνομίας, για να μεταφερθεί στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών ερευνών, προκειμένου να εξεταστεί εργαστηριακά.

Βρέθηκαν 81 κάλυκες

Η Αστυνομία έχει συλλέξει 81 κάλυκες από καλάσνικοφ από τον τόπο του εγκλήματος, ενώ έχει ληφθεί οπτικό υλικό από κάμερες της περιοχής για να διαπιστωθούν οι κινήσεις των δραστών. Την ίδια ώρα συνεχίζεται η έρευνα για τον εντοπισμό της μοτοσικλέτας που εκτιμάται ότι εμπλέκεται στη δολοφονία.

Την έρευνα έχει αναλάβει το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής.

Δείτε το βίντεο του newsit από τη στιγμή της επίθεσης:

Δείτε επίσης: Νέος Κόσμος: Νεκρός σε ενέδρα ο Βαγγελης Ζαμπούνης

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This