Συγκινεί ο πατέρας της Ραφαέλας Πιτσικάλη: «Πάλευε κάθε μέρα με το τέρας, θα έρθουμε να σε βρούμε»

Must Read

Απαρηγόρητη είναι η οικογένειας της 21χρονης Ραφαέλας Πιτσικάλη η οποία την Τετάρτη έχασε την μάχη για την ζωή «χτυπημένη» από το λέμφωμα Ewing, μια σπάνια μορφή καρκίνου.

Η αδερφή της νεαρής μαχήτριας που ήταν πάντα χαμογελαστή ράγισε καρδιές με το μήνυμά της χθες στο Facebook σχετικά με την απώλεια της Ραφαέλας.

Χθες, ο πατέρας της 21χρονης, Ανδρέας την αποχαιρέτισε με ένα ακόμα συγκινητικό μήνυμα στον λογαριασμό του στο Facebook.

Ολόκληρο το μήνυμα του πατέρας της Ραφαέλας Πιτσικάλη:

Η Ραφαέλα μας ήταν τόσο νέα και τόσο σπουδαία μέχρι και την τελευταία στιγμή. Πίστευε και ήθελε να γίνει καλά. Πάλευε κάθε μέρα με το τέρας. Έγινε ένας άγγελος. Ένας πραγματικός άγγελος έφυγε από την οικογένειά μας. Θα συνεχίσουμε το έργο σου Ραφαελίτσα μου και ότι είχες ονειρευτεί για να είσαι ευτυχισμένη. Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο, τον καθένα σας ξεχωριστά που από το υστέρημά του δώσατε παράταση ζωής στη Ραφαέλα μας .Να είστε όλοι πάντα καλά και να έχετε την υγεία σας. Σ’ αγαπάμε παιδί μου και μας λείπεις πολύ Μπόρα ήταν και πέρασε. Θα έρθουμε να σε βρούμε εκεί που είσαι. 24.01.2024

Δείτε την ανάρτηση:

(πηγή κεντρικής φωτογραφίας Andreas Pitsikalis/Facebook)

Δείτε επίσης:

Θρήνος: Πέθανε η 21χρονη Ραφαέλα Πιτσικάλη που έδινε κουράγιο με τη δύναμη και το χαμόγελό της

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This