Το Σάββατο η κηδεία της Ραφαέλας Πιτσικάλη – Ποια ήταν η επιθυμία της 

Στα λευκά το τελευταίο αντίο στην 21χρονη που έδινε γενναία μάχη με τον καρκίνο

Must Read

Οικογένεια, συγγενείς και φίλοι θα αποχαιρετήσουν το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου την 21χρονη Ραφαέλα Πιτσικάλη, την 21χρονη Χανιώτισσα που έδινε μάχη με τον καρκίνο και έγινε γνωστή μέσα από τα βίντεό της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η χαμογελαστή Ραφαέλα που είχε διαγνωστεί με σάρκωμα Ewing, άφησε την τελευταία της πνοή στα τέλη Ιανουαρίου, σκορπώντας θλίψη στο πανελλήνιο.

Η κηδεία του 21χρονου κοριτσιού θα τελεστεί στις 13.30 στον Ι.Ν. Αγίου Πέτρου και Παύλου Χανίων και όλοι θα είναι ντυμένοι στα λευκά, όπως επιθυμούσε η ίδια. Σύμφωνα με την οικογένειά της, επιθυμία της Ραφαέλας ήταν αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα στον φιλανθρωπικό οργανισμό Make A Wish.

Σε ανακοίνωσή της η οικογένεια αναφέρει:

«Μας δίνετε δύναμη και τη βεβαιότητα ότι η Ραφαέλα κατάφερε στο σύντομο διάβα της ζωής της να αγγίξει τις καρδιές σας, να δώσει κουράγιο σε συνανθρώπους μας που παλεύουν και χαμόγελο σε όλους. Επιθυμία της Ραφαέλας ήταν να είναι όλοι ντυμένοι στα λευκά. Η τελετή θα μνημονεύσει όλα όσα εκείνη αντιπροσώπευε: την αισιοδοξία, τη δύναμη, την ελπίδα, το ουράνιο τόξο μετά την μπόρα. Εμείς, η οικογένειά της, θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να κρατήσουμε το όραμά της ζωντανό.

Αντί στεφάνων στη μνήμη της Ραφαέλας, όποιος επιθυμεί να κάνει μία δωρεά στον σύλλογο Make A Wish, όπως ήθελε εκείνη», καταλήγει η οικογένεια.

@rafaellapitsikali

Ερανικός Εθνική GR1601100640000006400476351 https://revolut.me/rafaelapitsikali https://www.paypal.me/rafaellapitsi #rafaellapitsikali⭐️ #fypシ #fy #foryou #foryoupage #foryoupage #🎗️ #cancersucks #cancer

♬ πρωτότυπος ήχος – Rafaella Pitsikali

@rafaellapitsikali

Αν σου αρεσε η μαντιναδα μου αφησε μια ❤️ και ενα follow στο insta: rafaella_pitsi #cancerfighter #rafaellapitsikali⭐️ #foryou #foryoupage#fypシ #fyp #μπόραείναιθαπεράσει🌈

♬ πρωτότυπος ήχος – Νικος Κυριακακης🦅

@rafaellapitsikali

Να χαμογελάτε ρε 🩷❤️‍🩹 #foryoupage #fy #cancersucks #rafaellapitsikali⭐️ #cancerfighter #cancer

♬ πρωτότυπος ήχος – ilianamavrou

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This