Με αναμμένες μηχανές στα τρακτέρ οι αγρότες – Εντείνουν τις προετοιμασίες για την κάθοδο στην Αθήνα

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις εν όψει της Τρίτης - Πανικός στην κυβέρνηση

Must Read

Δεν υποκύπτουν στις απειλές οι αγρότες της χώρας και προετοιμάζονται πυρετωδώς για την κάθοδο με τα τρακτέρ στην Αθήνα την προσεχή Τρίτη. Η άρνηση από τον υπουργό Προστασίας και τα τελεσίγραφα από την κυβέρνηση δεν πτοούν τον γεωργικό και κτηνοτροφικό κόσμο, που με κατά τόπους συνεχείς συνεδριάσεις διαμηνύουν πως είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις.

Τριψήφιος αριθμός αγροτών θέλει να κατέβει στην Αθήνα με τα τρακτέρ την Τρίτη!

 

Πανικός στο Μαξίμου

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, εμφανίστηκε το Σάββατο με αυταρχικό λόγο και προειδοποίησε ότι η κυβέρνηση θα εφαρμόσει τον νόμο υπογραμμίζοντας: «Δεν πρέπει μια κινητοποίηση να εμποδίζει» άλλους πολίτες να πάνε στις δουλειές τους. Ταυτόχρονα μίλησε για «σχεδιασμό από το υπουργείο ΠΡΟΠΟ» προφανώς αναφερόμενος σε προσπάθεια παρεμπόδισης από την ΕΛ.ΑΣ.

 

 

Την ίδια ώρα, αγρότες και κτηνοτρόφοι συνέχισαν για ακόμα μια ημέρα τις δράσεις και τα μπλόκα με συμβολικούς αποκλεισμούς δρόμων και τελωνείων από τρακτέρ. Οι γεωργοί στις Σέρρες έκλεισαν το απόγευμα επί μισή ώρα την Εγνατία Οδό στο ύψος του Στρυμονικού και αποφάσισαν να κατέβουν στην Αθήνα με λεωφορεία και αυτοκίνητα.

 

Στο συλλαλητήριο της Τρίτης θέλουν να στείλουν ξεκάθαρο μήνυμα στην κυβέρνηση Μητσοτάκη ότι θα διεκδικήσουν μέχρι τέλους την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων τους, καθώς είναι ζήτημα επιβίωσης.

 

 

Οι συνδικαλιστές ζητούν συμπαράσταση από τους κατοίκους της πρωτεύουσας και να δώσουν δυναμικό «παρών» στο πλευρό τους. Πλήθος εργατικών σωματείων, ομοσπονδιών και φοιτητικών συλλόγων έχουν εκφράσει την στήριξή τους και θα συμμετάσχουν στην διαδήλωση.

 

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This