Γιαννιτσά: Τι λέει ο διανομέας που κινδύνεψε να χάσει το αυτί του από το δάγκωμα οδηγού!

Τι δήλωσε ο νεαρός οδηγός

Must Read

Τις τρομακτικές στιγμές που πέρασε όταν ένας 28χρονος οδηγός του….δάγκωσε το αυτί και του το έκοψε επειδή τον προσπέρασε περιγράφει ο 33χρονος ντελιβεράς. 

Την Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου, ο ντελιβεράς προσπέρασε το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 58χρονος. Αμέσως μετά τον πλησίασε και του ζήτησε τον λόγο σε έντονο ύφος. Γρήγορα η κατάσταση ξέφυγε.

Ο ντελιβεράς υποστηρίζει ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου έφτασε στο σημείο να τον δαγκώσει και να του κόψει κομμάτι από το αυτί. Ο 58χρονος, από την άλλη, υποστηρίζει ότι δέχτηκε γροθιές και ύβρεις από τον διανομέα που τον έκαναν να παρεκτραπεί. Οι δύο άντρες αντάλλαξαν μηνύσεις και αναμένεται να βρεθούν στα δικαστήρια.




 

Μιλώντας στον Alpha, μέσα από το νοσοκομείο το θύμα ανέφερε:

«Με χτύπησε, με έριξε κάτω, μου δάγκωσε το αυτί και με τίναξε, μου έκοψε κομμάτι από το αυτί μου. Σηκώθηκε κι έφυγε, ένας περαστικός με σήκωσε, ανέβηκα αναγκαστικά στο μηχανάκι γιατί αιμορραγούσα. Πήγα στο νοσοκομείο κλαίγοντας… Το μόνο που ήθελα ήταν να γυρίσω σπίτι μου, έχω τέσσερα παιδιά μικρά, έχω μία δουλειά που “τρέχει” και δεν μπορώ να την αφήσω μόνη της».

Ο οδηγός του αυτοκινήτου είπε:

«Ούτε ήταν θέμα προτεραιότητας. Εγώ πήγαινα στη μεσαία λωρίδα κανονικά. Η δεξιά λωρίδα είχε παρκαρισμένα αυτοκίνητα κι αυτός κάποια στιγμή, χωρίς να το αντιληφθώ πήγε να περάσει ανάμεσα σε εμένα και τα παρκαρισμένα από δεξιά. Τρόμαξα κι εγώ, ίσως κι αυτός δυσκολεύτηκε εκεί και άρχισε να βρίζει. Μετά με ακολούθησε και με πρόλαβε τρία χιλιόμετρα πιο κάτω. Μου έκλεισε το δρόμο και έγινε ό,τι έγινε. Φυσικά με χτύπησε, ούτε βγήκα εκτός εαυτού. Εγώ προσπάθησα να γλιτώσω τον πνιγμό. Τον δάγκωσα, με άφησε, μπήκα στο αμάξι κι έφυγα».

Δείτε όσα δήλωσαν:




Δείτε επίσης:

Δάγκωσε και έκοψε το αυτί ντελιβερά γιατί τον προσπέρασε αντικανονικά

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This