Χειροπέδες σε 43χρονο που παρακινούσε σε βία κατά των ομοφυλόφιλων!

Εξαιρετικά επικίνδυνη εξέλιξη – μπαίνουμε σε μαύρες ατραπούς, καθώς η λογοκρισία μπορεί εύκολα να μεταδοθεί σε οποιαδήποτε άποψη θεωρείται «αντισυστημική»

Must Read

Στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας έπεσε χθες το απόγευμα ένας 43χρονος ο οποίος διέμενε σε περιοχή της Αττικής και καλούσε μέσω των κοινωνικών δικτύων τους πολίτες «να προχωρήσουν σε πράξεις βίας, διακρίσεων και μίσους εναντίον ατόμων με διαφορετικό σεξουαλικό προσανατολισμό», σύμφωνα φυσικά με το κατηγορητήριο. 

Ο άνδρας είχε λογαριασμό στα social media στον οποίο αναρτούσε συνεχώς βίντεο εκφράζοντας τις απόψεις του τις οποίες προσπαθούσε να διαδώσει και σε όσους τον ακολουθούσαν «παρακινώντας» τους.

Μάλιστα, το βράδυ της Τρίτης ο συλληφθείς μετέδιδε μέσω του προφίλ του βίντεο ζωντανά.

Δείτε τον 43χρονο:

Παράλληλα, ο 43χρονος μέσα από τις αναρτήσεις αναρτούσε ειδήσεις σχετικά με τα εμβόλια κατά του Κορωνοϊού. Οι συγκεκριμένες αναρτήσεις μάλιστα, εντάχθηκαν στο κατηγορητήριο, γεγονός πρωτοφανές που ανοίγει τον ασκό του Αιόλου.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διασπορά ψευδών ειδήσεων και παράβαση του νόμου περί κολασμού πράξεων ή ενεργειών, οι οποίες αποσκοπούν σε φυλετικές διακρίσεις. Μετά την σύλληψή του πέρασε το κατώφλι του εισαγγελέα.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

«Από την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθη, απογευματινές ώρες χθες, 21 Φεβρουαρίου 2024, σε περιοχή της Αττικής, 43χρονος σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διασπορά ψευδών ειδήσεων και παράβαση του νόμου περί κολασμού πράξεων ή ενεργειών που αποσκοπούν σε φυλετικές διακρίσεις. 

Ειδικότερα, ο κατηγορούμενος διατηρούσε προφίλ σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, στο οποίο προέβαινε σε κατ΄ εξακολούθηση ανάρτηση βίντεο με ρατσιστικό κίνητρο υποκινώντας δημόσια σε βία, διακρίσεις και μίσος σε βάρος ατόμων λόγω ταυτότητας φύλου και σεξουαλικού προσανατολισμού. Παράλληλα, προέβαινε και σε διασπορά ψευδών ειδήσεων σχετικά με τα εμβόλια.

Ο ανωτέρω συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, καθώς το βράδυ της  Τρίτης 20 Φεβρουαρίου 2024, είχε προβεί σε ζωντανή μετάδοση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης με περιεχόμενο όμοιο με το ανωτέρω.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This