Ορεινή Κορινθία: Πατέρας Σεβαστής: «Έχουμε διαφορές, αλλά θέλουμε να εμφανιστεί»

Τι είπε για την σχέση του με τον γαμπρό του

Must Read

Στις διαφορές που υπάρχουν ανάμεσα στον ίδιο και την κόρη του, Σεβαστή, σύζυγο του 45χρονου «παλαιοχριστιανού» από την Ορεινή Κορινθία μίλησε ο πατέρας της.

Η… εξαφανισμένη έγκυος σύζυγος του Μανώλη «σπάει» τη σιωπή της: «Φοβάμαι…»

«Δεν σκότωσε και τον Νταβέλη. Εντάξει, το ότι δεν φέρνει τα παιδιά στο σχολείο ήταν σημαντικό. Μπορεί να έχουμε διαφορές, μπορεί να έχουμε προστριβές, από εκεί και πέρα θέλω να εμφανιστεί να τη δω κι εγώ, ότι είναι καλά πάνω απ’ όλα.

Να είναι καλά θέλω πάνω απ’ όλα και αυτή και τα παιδιά της. Εκείνη αν μας πάρει τηλέφωνο, τα τηλέφωνά μου ότι τα έχει», δήλωσε, μιλώντας το πρωί στον Ant1.

Και τόνισε:

«Δεν παύει να είμαστε γονείς, ό,τι και να μας έκανε, ό,τι και να ειπώθηκε, εντάξει».

«Αν νοικιάσουν ένα σπιτάκι και μένουν όλοι μαζί, δεν θα τους πάρουν τα παιδιά. Είναι δύσβατη η περιοχή, να στείλουν τα παιδιά στο σχολείο», πρόσθεσε.




Σχετικά με την κόρη του είπε «να φανερωθεί, γιατί όσο κρύβεται πιστεύω ότι είναι χειρότερη η κατάσταση».

Για τον 45χρονο είπε «μπορεί να είχαμε θρησκευτικές διαφορές, άλλες διαφορές δεν είχαμε. Εμείς πηγαίναμε στην εκκλησία την παλαιοημερολογίτικη, εκείνος δεν ερχόταν στη δική μας. Όπως βαπτίσαμε τα παιδιά, όπως έγινε ο γάμος».

Και συνέχισε:

«Να κάνει υπομονή, να βρεθεί με τα παιδιά του. Φύγανε για δικούς τους λόγους πιο πολύ. Δεν έφυγαν γιατί πιαστήκαμε στα χέρια, δεν πιαστήκαμε στα χέρια. Εξαφανίστηκαν και δεν επικοινώνησαν μαζί μας. Αυτό είναι το παράπονό μας».

Η μητέρα της Σεβαστής έκανε και εκείνη την παρέμβαση:

«Τρομοκρατηθήκαμε δικαίως! Δεν νομίζω σε κανέναν να αρέσει να έρχεται κάποιος ξένος, όχι αστυνομία, οποιοσδήποτε ξένος στο σπίτι του. Να του παραβιάζει το σπίτι του. Οπότε τι θα κάνει; Θα σηκωθεί να φύγει. Στην αρχή παλεύεις να βρεις το δίκιο σου. Άμα δεν το βρεις, τι κάνεις; Είτε “κρύβεσαι”, μέχρι να κατευνάσουν τα αίματα. Εγώ το ίδιο θα έκανα. Και να έμενε να πάλευε, να πάλευε για τον εαυτό της ναι, τώρα όμως έχει και παιδιά, οπότε έπρεπε να κρύψει τα παιδιά της».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This