Επιβάτες τσακώθηκαν με το πλήρωμα και ο πιλότος έκανε αναγκαστική προσγείωση στην Κρήτη

Tο ζευγάρι συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ

Must Read

Ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν τι τους συνέβη επιβάτες πτήσης από Γλασκώβη προς Χουργκάντα της Αιγύπτου. Ένα ζευγάρι προκάλεσε άγριους καβγάδες με το πλήρωμα και άλλους επιβάτες, αναγκάζοντας τον κυβερνήτη να προσγειώσει το αεροσκάφος στο Ηράκλειο Κρήτης.

Το περιστατικό έλαβε χώρα το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης και στιγμιότυπα καταγράφηκαν από κινητά επιβατών και αναρτήθηκαν στα social media. Το πλήρωμα οδήγησε τους ταραξίες έξω από το αεροπλάνο με τους άλλους να φωνάζουν ειρωνικά «Γεια σας και αντίο» και να ξεσπούν σε χειροκροτήματα.

«Ήταν απαίσια. Καβγάδιζαν με άλλους επιβάτες επί μισή ώρα προτού μπει το πλήρωμα» δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας. «Εκδήλωσαν βίαιη συμπεριφορά και εξαπέλυσαν απειλές προς το πλήρωμα. Η γυναίκα υποσχέθηκε ότι θα είναι ήσυχη, αλλά τελικά δεν σταμάτησε να σηκώνεται και να προκαλεί εντάσεις» πρόσθεσε άλλος σύμφωνα με την Daily Mail.

Tο ζευγάρι συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ μετά την απομάκρυνσή του από την πτήση στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης». Το αεροσκάφος συνέχισε τον προορισμό του και προσγειώθηκε στην Χουργκάντα στις 12:24 (τοπική ώρα) την Μεγάλη Πέμπτη.

Δείτε το βίντεο

Φωτό αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This