Παράσυρση στην Πειραιώς: Εξετάζεται η εμπλοκή δεύτερου ΙΧ – Συνεχίζει να δίνει μάχη ο 5χρονος

Το βίντεο - ντοκουμέντο από την παράσυρση

Must Read

Την εμπλοκή και ενός δεύτερου αυτοκινήτου στην παράσυρση της πενταμελούς οικογένειας στην οδό Πειραιώς το βράδυ της περασμένης Τετάρτης εξετάζουν τις τελευταίες ώρες οι αρμόδιες αρχές.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 26χρονος οδηγός που συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα χθες υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι υπήρχε κι άλλο όχημα που προπορευόταν και του «έκοψε» την ορατότητα και έτσι δεν μπόρεσε να δει έγκαιρα την οικογένεια και να πατήσει φρένο. Μάλιστα, ο νεαρός όταν διαπίστωσε τι συνέβη και κατέβηκε από το αυτοκίνητο φώναζε σε κατάσταση αλλοφροσύνης «Δεν τους είδα!», σύμφωνα με μαρτυρίες.

Στο μεταξύ, μέσα στην αγωνία περνά τις άγιες μέρες του Πάσχα η οικογένεια του 5χρονου αγοριού το οποίο παρασύρθηκε μαζί με την μητέρα, την γιαγιά και τα δύο μεγαλύτερα αδελφάκια του το βράδυ της περασμένης Τετάρτης στην οδό Πειραιώς.




Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το παιδάκι παραμένει διασωληνωμένο στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Παίδων, δίνοντας μάχη για να κρατηθεί στην ζωή καθώς έχει υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Στο ίδιο νοσοκομείο, με ελαφρύτερα τραύματα, νοσηλεύονται  τα δύο αδέλφια του, ηλικίας 10 και 8 ετών αντίστοιχα, ενώ η 33χρονη μητέρα τους και η 53χρονη γιαγιά τους έχουν επίσης τραυματιστεί ελαφρά και βρίσκονται στον Ερυθρό Σταυρό.

Βίντεο – ντοκουμέντο

Τρόμος και πανικός επικράτησε το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης στην οδό Πειραιώς όπου ένα αυτοκίνητο παρέσυρε μια οικογένεια με παιδιά, όπως καταγράφεται και σε βίντεο-ντοκουμέντο που βλέπει το φως της δημοσιότητας.




«Παναγία μου! Παναγία μου!» ακούγεται να φωνάζει μια γυναίκα στο βίντεο την ώρα που περαστικοί τρέχουν να βοηθήσουν την οικογένεια.

Τι λένε αυτόπτες μάρτυρες

Αυτόπτης μάρτυρας τόνισε το σοκ που υπέστη ο 26χρονος οδηγός.

«Μετά το ατύχημα, όπως σχολάω από τη δουλειά, περνάω το στενό να πάω στον πατέρα μου και βλέπω τον οδηγό. Φώναζε, έλεγε “τα παιδάκια, δεν με νοιάζει τίποτα άλλο. Τα παιδάκια θέλω να δω αν είναι καλά”. Είχε τρελαθεί. Είχε σπάσει το τζάμι το μπροστά του αυτοκινήτου, το παρμπρίζ. Το αμάξι ήταν στην αριστερή λωρίδα παρκαρισμένο. Και είχε παντού ασθενοφόρα», λέει ο αυτόπτης μάρτυρας.

«Ακούσαμε ένα απίστευτο φρενάρισμα, το οποίο, είναι αυτό που λες, είναι σοκαριστικό αυτό που θα γινόταν μετά. Τα φρένα πρέπει να πήγαν 10 μέτρα, να φρέναρε ο άλλος. Βγήκαμε εδώ πέρα όλα τα παιδιά έξω και ήταν σαν πόλεμος εδώ. Είχε ασθενοφόρα, Αστυνομίες, πολλή δύσκολη κατάσταση. Ήταν σαν πόλεμος, νιώσαμε ότι είχε γίνει κάτι απίστευτο. Είναι πολύ επικίνδυνα εδώ πέρα», αναφέρει υπάλληλος καταστήματος.




Σοκαρισμένη είναι η προγιαγιά του 5χρονου η οποία ενημερώθηκε από τη νύφη της τι συνέβη.

«Δεν είμαι καλά, παίρνω και δεν τους βρίσκω. Έχω τρελαθεί. Είναι εγγόνια μου και δισέγγονα μου. Και η νύφη μου. Δισέγγονο μου είναι αυτό στο Νοσοκομείο. Μου το είπαν, ότι τους παρέσυρε κάποιο αυτοκίνητο. Είχαν πάει βόλτα και δεν ξέρω τίποτα άλλο», λέει στο protothema.gr η ηλικιωμένη.

Δείτε επίσης:

Στον εισαγγελέα ο οδηγός που παρέσυρε την πενταμελή οικογένεια – Σοκαρισμένη η προγιαγιά του 5χρονου που χαροπαλεύει

Τροχαίο στην Πειραιώς: «Δεν τους είδα!» φώναζε ο οδηγός του ΙΧ που παρέσυρε τα πέντε άτομα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This