Αίτημα αποφυλάκισης υπέβαλε (και) ο Ηλίας Κασιδιάρης

Τυπικά το «πρωτοπαλίκαρο» της Χρυσής Αυγής πληροί τις προϋποθέσεις της -υπό όρους- αποφυλάκισής του

Must Read

Ενώ ακόμη δεν έχει κοπάσει η οργή για την αποφυλάκιση του Νίκου Μιχαλολιάκου και εν μέσω των σφοδρών «αναταραχών» που έχει προκαλέσει η έρευνα της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου για τους «Σπαρτιάτες», οι οποίοι κατά πολλούς αποτελούν τον «Δούρειο Ίππο» του Ηλία Κασιδιάρη για να επιστρέψει στη Βουλή, έρχεται στο φως η είδηση πως και ο ιδρυτής του κόμματος «Έλληνες» κατέθεσε αίτημα αποφυλάκισης!

Ειδικότερα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος είναι πρωτόδικα καταδικασμένος σε 13 χρόνια κάθειρξης για την πολύκροτη υπόθεση της Χρυσής Αυγής, υπέβαλε αίτημα αποφυλάκισης στις 26 Απριλίου, στη φυλακή Δομοκού όπου κρατείται. Η διοίκηση της φυλακής αναμένεται να το διαβιβάσει στον εισαγγελέα Λαμίας και το αμέσως επόμενο διάστημα αναμένεται αρχικά η εισαγγελική πρόταση και κατόπιν η τελική απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λαμίας.

Όπως τονίστηκε στο ρεπορτάζ, το αίτημα του… πρωτοπαλίκαρου της εγκληματικής οργάνωσης θα εξετάσουν τα ίδια όργανα και τα ίδια φυσικά πρόσωπα που αποφάσισαν την -υπό όρους- αποφυλάκιση του Νίκου Μιχαλολιάκου, η οποία και προκάλεσε σάλο. Να σημειωθεί πως τυπικά ο Ηλίας Κασιδιάρης πληροί τις προϋποθέσεις της υφ’ όρων αποφυλάκισής του, καθώς ήδη από τον Φεβρουάριο έχει εκτίσει τα 3/5 της ποινής του, ενώ κατά το διάστημα της φυλάκισής του δεν έχει υποπέσει σε κάποιο πειθαρχικό παράπτωμα.

*φωτό αρχείου

  • Δείτε το ρεπορτάζ:




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This