Βραυρώνα: Νέο βίντεο-ντοκουμέντο με τον πατέρα να πετάει το βρέφος στα σκουπίδια

Στιγμές σοκ

Must Read

Το σοκ με την είδηση του νεκρού βρέφους που βρέθηκε σε χωματερή στην περιοχή της Βραυρώνας ολοένα και φέρνει στο φως νέες αποκαλύψεις.

Για το έγκλημα έχει ήδη συλληφθεί ο 24χρονος άνδρας, με καταγωγή από το Νεπάλ, όπως και η 30χρονη μητέρα, Καθώς άλλωστε υπήρξε η παραδοχή πως το μωρό πετάχτηκε στα σκουπίδια, όπως εξάλλου φαίνεται και μέσα από υλικό από κάμερες ασφαλείας. Το συνταρακτικό και απάνθρωπο γεγονός όπως είναι λογικό έχει θορυβήσει ήδη και τα διεθνή Μέσα.

Θυμίζουμε, το βρέφος εντοπίστηκε νεκρό από τις αστυνομικές αρχές στην χωματερή και χτυπημένο στο κεφάλι. Ωστόσο, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, τα χτυπήματα που φέρει το βρέφος είναι δικαιολογημένα από τα σκουπίδια που έπεσαν πάνω του, από την μετάγγιση του κάδου απορριμμάτων στο απορριμματοφόρο. Ο πατέρας του νεκρού εμβρύου οδηγείται σήμερα στον εισαγγελέα.

Στα βίντεο αποτυπώνονται καρέ-καρέ οι κινήσεις του πατέρα να κρατά την σακούλα που πέταξε στα σκουπίδια, μέσα στην οποία φέρεται να βρίσκεται το βρέφος. Ο ίδιος φαίνεται ψύχραιμος και κάθε του κίνηση έχει καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας από σημείο που πέρασε κρατώντας την σακούλα.

Ο ίδιος είπε στους αστυνομικούς ότι το βρέφος γεννήθηκε νεκρό και το πέταξε στα σκουπίδια, ενώ έχει καταγραφεί και από κάμερες ασφαλείας. Όπως ισχυρίστηκε, το έκανε αυτό γιατί τρομοκρατήθηκε και επειδή είναι σε μία ξένη χώρα και δεν ήξερε τι επιπτώσεις θα μπορούσε να έχει.

Το βράδυ της Πέμπτης πήγαν στο Νοσοκομείο «Αλεξάνδρα», καθώς η γυναίκα είχε ακατάσχετη αιμορραγία. Οι γιατροί του νοσοκομείου διαπίστωσαν ότι η γυναίκα ήταν έγκυος, χωρίς όμως να υπάρχει μωρό και ειδοποίησαν την αστυνομία.







Δείτε σχετικά:

Θρίλερ στη Βραυρώνα: Ο πατέρας ομολόγησε ότι πέταξε το βρέφος στα σκουπίδια – Η σοκαριστική μαρτυρία του γυναικολόγου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This