Έρχεται «τσουνάμι» αγωγών για τα υποχρεωτικά εμβόλια!

Το σκηνικό στη Δικαιοσύνη αλλάζει τραγικά

Must Read

Βρε, πώς αλλάζουν οι καιροί! Από κει που γέμιζαν τα πινάκια στα δικαστήρια της Ευελπίδων με κατηγορουμένους που δικάζονταν σωρηδόν για… κορωνοπάρτι, για παραβιάσεις των μέτρων του κορωνοϊού και για πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού Covid-19, μετά τις αποκαλύψεις για τις επικίνδυνες παρενέργειες του εμβολίου AstraZeneca το σκηνικό στη Δικαιοσύνη αλλάζει τραγικά.

Δύο χρόνια και οκτώ μήνες έχουν περάσει από την ημέρα που ο τότε εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Βασίλης Πλιώτας είχε δώσει παραγγελία για «κυνηγητό» ανά την Ελλάδα σχετικά με τα πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού ή νόσησης από τον κορωνοϊό, κινητοποιώντας μάλιστα τις εισαγγελικές Αρχές σε πανελλαδικό επίπεδο. Ο τότε ανώτατος εισαγγελέας είχε ζητήσει έρευνα σε οκτώ επίπεδα, με στόχο, όπως ανέφερε στην παραγγελία του, την προστασία της δημόσιας υγείας. Εκατοντάδες ποινικές διώξεις είχαν ασκηθεί τότε και μεγάλος αριθμός πολιτών που δεν εμβολιάστηκαν και χρησιμοποιούσαν πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού ή νόσησης, όπως και πολλοί περισσότεροι που παραβίασαν τα… κορωνομέτρα, βρέθηκαν κατηγορούμενοι.

Οι παρενέργειες και οι θάνατοι από το εμβόλιο μίας εκ των φαρμακευτικών εταιριών, όπως καταγράφονται εκ των υστέρων, ανοίγουν όμως τον δρόμο για μαζικές αγωγές εναντίον της εταιρίας, ενώ δεν αποκλείεται να συμπαρασύρουν αγωγές και για τις υπόλοιπες φαρμακευτικές, εάν προκύψει κίνδυνος. Και μπορεί η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη να ψήφισε τότε στη Βουλή με διαδικασίες-εξπρές τροπολογία που προέβλεπε το ακαταδίωκτο για τα μέλη της επιτροπής εμπειρογνωμόνων, ωστόσο, εάν αποδειχθεί ότι τα εμβόλια προκάλεσαν βλάβες στην υγεία, τότε η Δικαιοσύνη θα δώσει τη λύση

Πάντως, κατά τη διάρκεια της πανδημίας, όπως αποκάλυψε η καθηγήτρια Επιδημιολογίας και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Αθηνά Λινού, η κυβέρνηση Μητσοτάκη επέτρεψε να εμβολιαστούν εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι με το συγκεκριμένο εμβόλιο της AstraZeneca! Συνολικά δόθηκαν 400.000 δόσεις!

Στο εξωτερικό έχουν ήδη κατατεθεί οι πρώτες αγωγές κατά της εταιρείας, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, από μέρα σε μέρα αναμένεται να κατατεθούν αγωγές και στην Ελλάδα!

Δείτε επίσης:

Όταν ο Μητσοτάκης διαφήμιζε και πίεζε για το εμβόλιο της AstraZeneca
Η εμβολιαστική τυραννία που… αποσύρεται βουβά

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. ΕΣΤΕΙΛΑ ΔΥΟ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ,ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΠΗΓΕ LIBE ΓΙΑ ΑΥΡΙΑΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ .
    ΜΗΝ ΞΑΝΑΔΙΑΝΟΗΘΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ !!
    Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ (ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ) ΤΟΥΣ ”ΜΑΡΑΝΕ”

  2. Που είναι βρε παιδιά εκείνος ο Τσιόδρας που ΔΗΘΕΝ δάκρυζε από αγωνία για τους ηλικιωμένους μην πεθάνουν από κορονοιό και τους εκλιπαρούσε να εμβολιασθούν ;;;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This