Συγκλονίζει η μητέρα της Κυριακής Γρίβα: «Θέλω να αυτοκτονήσω, να βρω την ψυχή του παιδιού μου»

Must Read

Την ώρα που το πόρισμα της ΕΔΕ «κατακεραυνώνει» τους αστυνομικούς του Α.Τ. Αγίων Αναργύρων σχετικά με το μοιραίο βράδυ της δολοφονίας της Κυριακής Γρίβα, που έπεσε νεκρή μετά τις μαχαιριές του πρώην συντρόφου της, οι εξελίξεις που έρχονται στο «φως» παίρνουν μορφή χιονοστιβάδας, προκαλώντας ανατριχίλα στην κοινή γνώμη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα της αδικοχαμένης κοπέλας, που βρήκε φρικτό θάνατο, έξω ακριβώς από το Αστυνομικό Τμήμα, την 1η Απριλίου, πριν από λίγες μέρες αισθανόταν τόσο συντετριμμένη από το θάνατο της κόρης της και βέβαιη ότι δεν πρόκειται να δικαιωθεί, που είχε λάβει την απόφαση να θέσει τέλος και στη δική της ζωή.

Σε δικό της σπαρακτικό χειρόγραφο μήνυμα στο οποίο εξέφραζε την απόγνωσή της, η μητέρα της άτυχης Κυριακής σημείωνε: «Βλέπω το αίμα της κόρης μου στο δρόμο, το αίμα το οποίο εγώ της έδωσα γεννώντας την, ανασαίνω την ανάσα την οποία της έδωσα γεννώντας την. Εκείνος λέει ότι δεν θυμάται. Εγώ όμως, λέω ότι ποτέ δεν θα ξεχάσω».

«Μου εξομολογήθηκε ότι είχε την πρόθεση να αυτοκτονήσει»

Νωρίτερα σήμερα το πρωί, η δικηγόρος της μητέρας, Έλενα Τζούλη, μίλησε για την ψυχολογική κατάσταση της γυναίκας, κάνοντας σαφές πως η οικογένεια θα επιδιώξει την σοβαρότερη δυνατή τιμωρία του δράστη.

«Έχει περάσει ενάμισης μήνας από αυτή την αποτρόπαια πράξη και όσον αφορά την απόδοση δικαιοσύνης επ’ αυτής, δεν υπάρχει καμία πρόοδος. Αυτό έχει στην κυριολεξία απελπίσει την κ. Γρίβα. Την Παρασκευή με κάλεσε να μιλήσουμε κι αφού βεβαιώθηκε ότι δεν μας ακούει κανείς, μου εξομολογήθηκε ότι είχε την πρόθεση να αυτοκτονήσει. Ήταν αποφασισμένη και συνειδητοποιημένη και μου έλεγε την ανατριχιαστική φράση “Θέλω να πάω να βρω την ψυχή της κόρης μου”», ανέφερε και συνέχισε:

«Προχώρησα αμέσως σε ενημέρωση του ψυχιάτρου ο οποίος την παρακολουθεί, εκείνος διέγνωσε επίσημα αυτοκτονικό ιδεασμό με σκέψεις λυτρωτικής αυτοκτονίας και η μάνα αυτή έλαβε το δρόμο προς τη νοσηλεία για να βοηθηθεί. Όταν της είπα ότι θα το έκανα, μου είπε “Αφού μου ζητάς εσύ να νοσηλευτώ θα πάω, δεν υπόσχομαι όμως τίποτα σχετικά με το τι θα κάνω μετά, αν δεν καταφέρω να ορθοποδήσω, όπως φοβάμαι. Το μόνο που θα καταφέρουν εκεί είναι να απαλύνουν λίγο τον πόνο μου”».

Σε ό,τι αφορά στις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση, η κ. Τζούλη επεσήμανε πως η οικογένεια θα επιδιώξει την σοβαρότερη δυνατή τιμωρία του δράστη και τον καταλογισμό υπαιτιοτήτων σε πληθώρα αρμόδιων προσώπων και όχι μόνο στους πέντε αστυνομικούς που ενεπλάκησαν τη μοιραία νύχτα της δολοφονίας της Κυριακής Γρίβα.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This