Ρόδος: Ισόβια στον 40χρονο που σκότωσε τον ίδιο τον πατέρα του το 2022!

Τι ισχυρίστηκε

Must Read

Βαριά ήταν η «καμπάνα» που επέβαλλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Κω στον 40χρονο Ευάγγελο Κουλιανό ο οποίος τον Ιούνιο του 2022 είχε δολοφονήσει τον ίδιο τον πατέρα του, τον 75χρονο Γιώργο Καριώτη, μέσα στο σπίτι του, στη Μεσαιωνική πόλη της Ρόδου.

Το δικαστήριο τον καταδίκασε σε ισόβια ενώ δεν του αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό!

Το χρονικό

Σύμφωνα με την dimokratiki.gr, ο δράστης αιφνιδίασε τον πατέρα του από πίσω, και του έκλεισε το στόμα και την μύτη με μια πετσέτα.

Στη συνέχεια, τον έριξε μπρούμυτα στο πάτωμα, ανέβηκε πάνω του και τον ακινητοποίησε, πιέζοντας τον με το βάρος του σώματός του. Μετά, χτύπησε το κεφάλι του πατέρα του στο πάτωμα αρκετές φορές, του έδεσε τα χέρια από πίσω και έσφιξε ένα σχοινί γύρω από τον λαιμό του, μέχρι που τον έπνιξε.

Κατά τη διάρκεια της απολογίας του, ο 40χρονος ισχυρίστηκε πως δεν έχει σχέση με το φρικτό έγκλημα και πως δεν θυμόταν πολλά που συνέβησαν λόγω προβλημάτων μνήμης που απέκτησε μετά από ατύχημα.  Ωστόσο, στο σπίτι που έγινε το φονικό είχε βρεθεί η τσάντα του και δίπλα της η πετσέτα με το αίμα του πατέρα του. Επίσης, τον ενοχοποίησε το γεγονός πως ήταν το τελευταίο άτομο που επισκέφθηκε το θύμα.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This