Συνελήφθη υπάλληλος της εξωτερικής φρουράς των φυλακών Αγιάς στα Χανιά

Επιχείρησε να βάλει στη φυλακή κινητά τηλέφωνα

Must Read

Μια σοβαρή υπόθεση αποκαλύφθηκε στις φυλακές Αγιάς στα Χανιά, όταν 27χρονος υπάλληλος της εξωτερικής φρουράς επιχείρησε να βάλει στη φυλακή κινητά τηλέφωνα.

Τα τηλέφωνα τα άφησε σε προσυνεννοημένο σημείο από όπου θα τα παραλάμβαναν κρατούμενοι. Ο 27χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον Ανακριτή και τον Εισαγγελέα.

Αργά σήμερα το απόγευμα ο Εισαγγελέας έδωσε εντολή και αφέθηκε ελεύθερος μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσής του.

Ο Παναγιώτης Σταφυλαράκης, πρόεδρος της Ένωσης Εξωτερικής Φρουράς Καταστημάτων Κράτησης, μίλησε στο ΑΠΕ και είπε:

«Πρόκειται για μία υπόθεση που μας θύμωσε, απογοήτευσε και μας στεναχώρησε. Το συγκεκριμένο πρόσωπο βρισκόταν στην Εξωτερική Φρουρά το τελευταίο διάστημα των επτά μηνών. Πριν υπηρετούσε ως εσωτερικός σωφρονιστικός υπάλληλος. Ως υπηρεσία δεν έχουμε δώσει δικαιώματα και νιώθουμε από τη μία άβολα με αυτό που συνέβη κι από την άλλη τυχεροί που τον εντοπίσαμε και παραδόθηκε στη δικαιοσύνη».

Είπε ακόμα ότι τέτοιες πράξεις είναι πολύ επικίνδυνες για τους συναδέλφους του, ενώ
ανακοίνωση εξέδωσε και η Ένωση, στην οποία αναφέρει: «Είναι η πρώτη και θέλουμε να πιστεύουμε η τελευταία περίπτωση που “συνάδελφος” προδίδει την εμπιστοσύνη των συναδέλφων και του νόμου και σαν Ένωση Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρουράς Καταστημάτων Κράτησης Ν. Χανίων επιθυμούμε την παραδειγματική τιμωρία του για την παράβασης της αποστολής που του είχε ανάθεσή η Πολιτεία και για την σπίλωση της τιμής και της υπόληψης των συναδέλφων και της υπηρεσίας μας».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This