Νέα καταγγελία για αδιαφορία των Αρχών: «Κινδυνεύω να γίνω νεκρή, μου είπαν ”δεν θα ασχοληθούμε μαζί σας”»

Must Read

Οργή και προβληματισμό προκαλεί η νέα καταγγελία για αδιαφορία των Αρχών, απέναντι σε πολίτη, αυτή τη φορά στην Κοζάνη.

Όπως υποστηρίζει μια ηλικιωμένοι κάτοικος, η ίδια κατέφυγε στις 8 Μαΐου στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής προκειμένου να καταγγείλει αλλεπάλληλες κλοπές στα χωράφια της. Ωστόσο, οι αστυνομικοί της απάντησαν πως πρέπει να πάει στο λογιστήριο, χωρίς να την ακούσουν ή να της δώσουν οδηγίες. Η γυναίκα, μην γνωρίζοντας τι να πράξει, απευθύνθηκε στον ανιψιό της, ο οποίος φτάνοντας στο ΑΤ, ζήτησε εξηγήσεις για τη συμπροφορά των αστυνομικών.

«Ήρθε ένας άλλος αστυνομικός, δεν τον ξέρω, και μου λέει ‘είναι κοντά το χωριό σου και ήρθες να κάνεις μήνυση’. Του λέω εγώ ‘η ΕΛ.ΑΣ γι’ αυτά δεν είναι;’ και μετά μου λέει ‘δε θα ασχοληθούμε μαζί σας’. Του είπα ‘ήρθα για μήνυση για κλοπή’ και μου έδωσε ένα χαρτί να πάω στο λογιστήριο. Δε μου είπαν τίποτα. Αν δεν επενέβαινε ο ανιψιός μου, δε θα έκαναν τίποτα. Η ζωή μου κινδυνεύει να γίνω και νεκρή. Άμα με δεις δεν έχω δόντια στο στόμα, μου έριξαν ξύλο. Με χτύπησε ένας, η γυναίκα του που είναι από την Αλβανία», κατήγγειλε η ηλικιωμένη, ενώ από την πλευρά του ο ανιψιός της είπε:

«(…) Έρχονταν αυτοί και χτυπήσουν παράθυρα. Η Ασφάλεια δεν έκανε βαλλιστική πέρυσι που την πυροβολούσαν, εκκρεμεί μήνυση για απόπειρα ανθρωποκτονίας, που το έκαναν απειλή, και την έχουν στείλει στο νοσοκομείο με φωτογραφίες».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This