Νεκρό βρέφος Βραυρώνα: «Η μητέρα ήταν τρεις ώρες στο μπάνιο, είχε παντού αίματα κι έχανε τις αισθήσεις της»

Όσα κατέθεσε η συγκάτοικός της για την μοιραία ημέρα

Must Read

Το κατώφλι του ανακριτή πέρασε νωρίτερα σήμερα το πρωί ο πατέρας του βρέφους που εντοπίστηκε νεκρό σε χωματερή στη Βραυρώνα, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Ο 23χρονος ζήτησε κι έλαβε προθεσμία για την ερχόμενη Πέμπτη, 16 Μαΐου.

Την ίδια ώρα εντύπωση προκαλεί η κατάθεση μίας καμαριέρας και συγκατοίκου της μητέρας του βρέφους, που περιγράφει τα όσα διαδραματίστηκαν στο ξενοδοχείο την ημέρα που, όπως φαίνεται η γυναίκα από το Νεπάλ γέννησε.

Σύμφωνα με την μαρτυρία, η μητέρα εργάζεται του τελευταίους δύο μήνες στο ξενοδοχείο. Πριν από περίπου έναν μήνα ήρθε για δουλειά μία κοπέλα που είναι και αυτή από το Νεπάλ. Έμεναν μαζί στο ίδιο δωμάτιο, μαζί και με ακόμα δύο κοπέλες από το Νεπάλ. Η κατηγορούμενη δεν ένιωθε καλά, έτσι την αναπλήρωσε εκείνη κατά το ωράριο 08:00 – 16:00. Το ίδιο ωράριο δούλευαν και οι άλλες κοπέλες του δωματίου. «Η κατηγορούμενη δε βγήκε καθόλου από το δωμάτιο, ούτε για φαγητό», αναφέρει η καμαριέρα και συνεχίζει:

«Γύρω στις 17:00 που επιστρέψαμε στο δωμάτιο, η κατηγορούμενη ήταν ακόμη κλεισμένη στο μπάνιο. Μας είπε πως θα αργήσει πολύ, καθώς είχε διάρροια και να χρησιμοποιήσουμε άλλη τουαλέτα αν θέλουν. Όση ώρα ήταν μέσα στο μπάνιο μουρμούριζε, σαν να τραγουδάει κάτι, ενώ ακουγόταν συνεχώς νερά από τη ντουζιέρα και το καζανάκι να δουλεύει. Έμεινε εκεί μέσα περίπου τρεις ώρες και συνεχώς ακούγονταν αυτοί οι θόρυβοι. Κάποια στιγμή ανησυχήσαμε πολύ με τις κοπέλες ότι δεν είναι καλά, καθώς δεν άνοιγε».

«Είχε αρκετή αιμορραγία, έχανε τις αισθήσεις της»

Τότε, όπως εξηγεί, η μία από εκείνες πήρε ένα μαχαίρι και άνοιξε την πόρτα του μπάνιου. Είδε την κατηγορούμενη όρθια, φορώντας μόνο το εσώρουχο κι ένα σορτσάκι. Υπήρχε αίμα στο πάτωμα, το οποίο είχε σκουπίσει με τη σφουγγαρίστρα. «Τη βγάλαμε έξω, έκατσε στο κρεβάτι αλλά συνέχισε και είχε αρκετή αιμορραγία. Εκείνη είπε πως είχε περίοδο, και γι’ αυτό τόσο αίμα. Φωνάξαμε τον σύντροφό της να έρθει από το δωμάτιο. Εκείνος ήρθε μετά από λίγο και μας είπαν να βγούμε έξω για να μιλήσουν. Έμειναν μόνοι τους για περίπου 10 λεπτά. Έπειτα μπήκαμε στο δωμάτιο. Ο σύντροφος έφυγε, αλλά η κατηγορούμενη δεν ήταν καθόλου καλά», αναφέρεται στην μαρτυρία.

Ωστόσο, η 24χρονη γυναίκα έχανε τις αισθήσεις της οπότε κάλεσαν τη ρεσεψιόν για βοήθεια και εκείνοι κάλεσαν ταξί που ήρθε και τους πήρε για το νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία για την φριχτή υπόθεση, το μωρό φέρεται να γεννήθηκε ζωντανό, ενώ τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης δεν αποκλείεται να σταθούν η αιτία να αλλάξει το κατηγορητήριο. «Οι πληροφορίες είναι – αναφορικά με το ποινικό κομμάτι – ότι το νεογνό είχε κακώσεις εν ζωή γενόμενες και η παραμόρφωση στην κεφαλή όπως επίσης και οι κακώσεις στην κοιλιά είχανε γίνει προφανώς από το απορριματοφόρο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ιατροδικαστής Παντελής Αλεξάνδρου, μιλώντας νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι σε τηλεοπτική εκπομπή.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This