«Κόντεψε να με αφήσει ανάπηρη, μου σήκωσε τα πόδια ψηλα» – Συγκλονίζει η 62χρονη που βιάστηκε από τον Αφγανό 

H γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο - Όσα περιγράφει για την φρικιαστική επίθεση μέσα στο χωράφι της

Must Read

Τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια ενός 23χρονου Αφγανού βίωσε μια 62χρονη που έπεσε θύμα βιασμού μέσα στο χωράφι της στο χωριό Νιφορέικα, στην Αχαΐα.

Ο δράστης συνελήφθη από αστυνομικούς και θα οδηγηθεί στη δικαιοσύνη, ωστόσο ο τρόμος και η φρίκη έχουν σημαδέψει την 62χρονη γυναίκα. Η ίδια μίλησε για την πάλη της με τον Αφγανό και την προσπάθειά της να ξεφύγει από τα χέρια του.

Περιγράφοντας την επίθεση, ανέφερε: «Πήγα στο περιβόλι μου να μαζέψω ντοματούλες. Κάνω ψυχοθεραπεία με αυτό, βάζω ντομάτες, πιπεριές και μέσα στο χωριό, δεν ήταν έξω από το χωριό. Ξαφνικά τον είδα μπροστά μου, ξαφνικά. Φώναξα «βοήθεια, βοήθεια!», δεν με άκουσε κανείς», είπε η 62χρονη μιλώντας στο live news.

O αλλοδαπός την πλησίασε και της ζήτησε δουλειά, σύντομα όμως έδειξε τις αρρωστημένες προθέσεις του: «Το μόνο που είπε. Μου λέει “δουλειά”. Λέω “δουλειά δεν έχει. Θα έρθει ο αδερφός μου, τον περιμένω. Να σου δώσει δουλειά. Φύγε τώρα γιατί έχω δουλειά”. Και μου κάνει “Δεν φεύγει” και μπαίνει μέσα γιατί εγώ ήμουν μέσα στο περιβόλι. Αυτός ήταν απ’ έξω. Δεν φεύγει και μπαίνει προς τα μέσα. Εκεί κατάλαβα ότι τέρμα, έχω τελειώσει».

Ακολούθησε η βίαιη επίθεση του αλλοδαπού: «Κόντεψε να με αφήσει ανάπηρη. Αυτή τη στιγμή είμαι στο νοσοκομείο και ο σπόνδυλος στη μέση έχει σπάσει, έχει ραγίσει. Με πέταξε κάτω και μετά μου σήκωσε πολύ ψηλά, πάρα πολύ ψηλά τα πόδια και όπως έγειρα προς το μέρος, προς το κεφάλι μου, προφανώς γι’ αυτό έσπασε (ο σπόνδυλος)» ανέφερε η 62χρονη η οποία κατάφερε να χτυπήσει τον βιαστή της με ένα σφυρί και έτρεξε μακριά του.




«Αυτός ήταν άγνωστος τελείως. Ξαφνικά τον είδα μπροστά μου Τι φώναζα, τι παρακαλούσα, τίποτα, τίποτα… Φρίκη! Αν δεν τον χτυπούσα, δεν πρόκειται να έφευγε από πάνω μου» ανέφερε η γυναίκα και περιέγραψε ότι τους επόμενους τρεις μήνες θα χρειαστεί να φοράει κηδεμόνα.

Σημειώνεται ότι ο αλλοδαπούς όταν εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς και υποστήριξε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια ουσιών και δεν καταλάβαινε τι έκανε. Ο ίδιος έλαβε προθεσμία για την απολογία του.

Η 62χρονη εύχεται να τιμωρηθεί παραδειγματικά και σημειώνει: «Μακάρι να μείνει μέσα, να μείνει μέσα μια ζωή. Εγώ φταίω που δεν του έδωσα με το τσεκούρι άλλη μια».

Δείτε επίσης:

Αχαΐα: 23χρονος αλλοδαπός επιτέθηκε και βίασε 62χρονη αγρότισσα μέσα στο χωράφι της

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This