Zante ferries για τραυματισμό μαθητών: «Διενεργείται εσωτερικός έλεγχος» – Η κατάσταση της μαθήτριας

Must Read

Εσωτερικό έλεγχο διενεργεί η πλοικτήτρια εταιρεία ώστε να διακριβωθούν οι λόγοι για τους οποίους τραυματίστηκαν έξι μαθητές χθες το απόγευμα, κατά την διάρκεια σχολικής εκδρομής, στην Ίο.

Η Zante ferries εξέφρασε την λύπη της για το ατύχημα που εκτυλίχθηκε κατά την αποβίβασή των μαθητών με τις κυλιόμενες σκάλες του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου «Διονύσιος Σολωμός», ενώ επεσήμανε πως από τον έλεγχο θα διαπιστωθεί αν είχαν ακολουθηθεί οι προβλεπόμενες διαδικασίες. Παράλληλα, η εταιρεία ξεκαθάρισε πως οι κυλιόμενες βρίσκοντα σε κανονική λειτουργία μετά από επιθεώρησή τους, από εξουσιοδοτημένο συνεργείο.

«Ίσως ο μεγάλος συνωστισμός στο κλιμακοστάσιο του πλοίου, σχεδόν του συνόλου των μαθητών, σε συνδυασμό με την ιδιαίτερη κινητικότητα που χαρακτηρίζει τους νέους αυτής της ηλικίας, είχε αποτέλεσμα την αδυναμία της επιτήρησης τόσο εκ μέρους των συνοδών τους όσον και εκ μέρους των μελών του πληρώματος, που ματαίως προσπαθούσαν να επιβάλουν την ομαλή αποβίβασή τους», ανέφερε στην συνέχεια η Zante ferries.

Την ίδια ώρα, μία ανήλικη εκ των μαθητών που τραυματίστηκαν μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας του νησιού, με την πλοιοκτήτρια εταιρεία να επισημαίνει πως υπήρξαν διαβεβαιώσεις από τον ιατρό ότι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας και μπορεί να συνεχίσει κανονικά την εκδρομή της.




Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This