Κακουργηματική δίωξη στους συλληφθέντες για το οπαδικό επεισόδιο στη Νέα Μηχανιώνα – Ο ένας είχε συμμετάσχει σε ανάλογο περιστατικό

Θα απολογηθούν και μέχρι τότε παραμένουν κρατούμενοι

Must Read

Κακουργηματική ποινική δίωξη για ληστεία και επικίνδυνη σωματική βλάβη άσκησε η εισαγγελέας σε βάρος των δύο νεαρών, 23 και 24 ετών αντίστοιχα, που συνελήφθησαν για την οπαδική επίθεση σε δύο αδέρφια στη Νέα Μηχανιώνα το βράδυ της περασμένης Δευτέρας.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, οι δράστες παραπέμφθηκαν να απολογηθούν στην 7η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης. Μέχρι να απολογηθούν και να αποφασιστεί η ποινική τους μεταχείριση παραμένουν υπό κράτηση.




Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 23χρονος έχει απασχολήσει πρόσφατα τις διωκτικές Αρχές για ανάλογο επεισόδιο. Πιο συγκεκριμένα, εμπλέκεται στη συμπλοκή μεταξύ οπαδών που έγινε τον περασμένο Οκτώβριο στην περιοχή της Βούλγαρη, στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, υπήρξε το ένα από τα δύο θύματα που είχαν υποστεί τότε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο «Γ. Παπανικολάου». Για εκείνη την υπόθεση ο 23χρονος είχε καταστεί κατηγορούμενος για πράξεις που διώκονται σε βαθμό πλημμελήματος και απολογήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο (αφέθηκε ελεύθερος υπό τον όρο να μην παρακολουθεί αγώνες της ομάδας του).

Για το προ ημερών επεισόδιο στη Σκάλα Νέας Μηχανιώνας, οι αστυνομικές Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες, καθώς σύμφωνα με την καταγγελία των δύο παθόντων, 37 και 42 ετών, σ’ αυτό συμμετείχαν τουλάχιστον δέκα άτομα.




Το χρονικό

Σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους Θεσσαλονίκης της ΕΛ.ΑΣ., τα δύο αδέλφια φαίνεται να κατευθύνονταν προς τα αυτοκίνητα τους, όταν δέχθηκαν την επίθεση των δραστών που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους. Αφού φώναξαν οπαδικά συνθήματα, χτύπησαν τα θύματα, αφαιρώντας τη ζακέτα ενός εξ αυτών που έφερε διακριτικά της ομάδας του Άρη.

Ο πρώτος εκ των παθόντων τραυματίστηκε κάτω από το αριστερό μάτι, στο μέτωπο και στο πίσω μέρος του κεφαλιού, ενώ ο δεύτερος στο σαγόνι και στην πλάτη. Από την αστυνομική έρευνα δεν προέκυψε κάποιο από τα θύματα να είναι οργανωμένος φίλαθλος σε αθλητικό σύνδεσμο.

Δείτε επίσης:

Δύο νεαρούς «τσάκωσε» η ΕΛ.ΑΣ για το οπαδικό επεισόδιο στη Νέα Μηχανιώνα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This