Η στιγμή που η μητέρα αρπάζει τα παιδιά από χώρο παιδικής προστασίας στο Ίλιον

Από το 2022 της είχε αφαιρεθεί η επιμέλεια και τα παιδιά είχαν απομακρυνθεί από το οικογενειακό περιβάλλον με εισαγγελική παραγγελία

Must Read

Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού» για την αρπαγή τεσσάρων ανηλίκων στο Ίλιον από την μητέρα τους, έθεσε σε συναγερμό τις Αρχές.

Τα παιδιά βρίσκονταν σε χώρο παιδικής προστασίας, ενώ για την αρπαγή του Γιώργου, του Οδυσσέα, του Μιχάλη και του Κωνσταντίνου με εντολή εισαγγελέα εκδόθηκε Αmper Alert.

Βίντεο ντοκουμέντο δημοσιοποίησε ο ΑΝΤ1 με τη στιγμή που η μητέρα των τεσσάρων παιδιών, μπαίνει στον χώρο παιδικής προστασίας στο Ίλιον Αττικής όπου έμεναν, τα αρπάζει και φεύγει.



Να σημειωθεί πως από το 2022 της είχε αφαιρεθεί η επιμέλεια και τα παιδιά είχαν απομακρυνθεί από το οικογενειακό περιβάλλον με εισαγγελική παραγγελία. Και τότε η μητέρα τα είχε αρπάξει από το νοσοκομείο Παίδων όπου είχαν οδηγηθεί.

Η γιαγιά των ανηλίκων μίλησε στο Star και δήλωσε πως η μητέρα «ήθελε τα παιδιά της πίσω. Εγώ τσακώθηκα με την κόρη μου, «Γιατί το έκανες αυτό το θέμα; Δεν ήθελα να πάρεις τα παιδιά σου έτσι». Και λέει: «Δεν έχω άλλη λύση να πάρω τα παιδιά, δεν ξέρω πώς μου ήρθε μαμά αλλά τα παιδιά μου τα αγαπάω, τα θέλω».

Πάντως όπως αποκάλυψε η γιαγιά τα παιδιά είναι σε ασφαλές μέρος, «είναι εκτός Αθήνας, αλλά εντός Ελλάδας» όπως χαρακτηριστικά είπε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This