Θεσσαλονίκη: 36χρονη κατήγγειλε για βιασμό, βία και απειλές τον εν διαστάσει σύζυγό της!

Ο άντρας συνελήφθη

Must Read

Την ώρα που η κοινή γνώμη συγκλονίζεται από το νέο έγκλημα κατά μιας 40χρονης γυναίκας στο Μενίδι, τα χειρότερα αποφεύχθηκαν στην περίπτωση μιας 36χρονης από την Θεσσαλονίκη η οποία βίωσε τον εφιάλτη από τον εν διαστάσει σύζυγό της.

Συγκεκριμένα, η γυναίκα κατήγγειλε στην Ελληνική Αστυνομία ότι ο 33χρονος πήγε στο σπίτι της στην περιοχή της Χαλάστρας και την εξανάγκασε με την χρήση βίας να συνευρεθεί ερωτικά μαζί του. Στη συνέχεια, της πήρε το κινητό τηλέφωνο. Παράλληλα, η ίδια είπε πως την προηγούμενη μέρα πήγε έξω από το σπίτι της και εκτόξευσε απειλές σε βάρος της!

Μετά την καταγγελία της γυναίκας στην ΕΛ.ΑΣ. ο άντρας εντοπίστηκε και συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό, παράβαση της νομοθεσίας για την ενδοοικογενειακή βία, κλοπή και απειλή σε βάρος 36χρονης.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

«Έπειτα από άμεσες ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Δέλτα, συνελήφθη μεσημβρινές ώρες της 15-05-2024, σε περιοχή του Δήμου Δέλτα, 33χρονος για βιασμό, παράβαση της νομοθεσίας για την ενδοοικογενειακή βία, κλοπή και απειλή σε βάρος 36χρονης.

Ειδικότερα, σύμφωνα με καταγγελία που πραγματοποιήθηκε, ο 33χρονος, πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας, μετέβη στην οικία της 36χρονης εν διαστάσει συζύγου του, όπου με χρήση σωματικής βίας εξανάγκασε αυτήν στην ανοχή γενετήσιας πράξης, ενώ στη συνέχεια της αφαίρεσε το κινητό της τηλέφωνο. Επιπλέον, βραδινές ώρες της 14-05-2024, ο δράστης είχε μεταβεί εξωτερικά της οικίας της και είχε απειλήσει την παθούσα.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα».

Δείτε επίσης:

Στοιχεία – σοκ από την ΕΛ.ΑΣ. για την ενδοοικογενειακή βία: 500 κλήσεις σε έξι μέρες

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This