Μενίδι: Συνελήφθη ο σφαγέας σύζυγος της 40χρονης – Σοκαριστικό βίντεο με τη γυναίκα μαχαιρωμένη στη μέση του δρόμου

Must Read

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ο εν διαστάσει σύζυγος της 40χρονης γυναίκας που την δολοφόνησε με 10 μαχαιριές στη μέση του δρόμου στο Μενίδι, με το παιδί της να φωνάζει έντρομο ότι ο πατέρας της σκότωσε τη μητέρα της.

Ο 50χρονος Αλβανός τον οποίο είχε καταγγείλει τρεις φορές στις αρχές το θύμα, εντοπίστηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς σε περιοχή της Φυλής.

Σε βίντεο-σοκ που είδε το φως της δημοσιότητας, η άτυχη γυναίκα κείτεται αιμόφυρτη με το μαχαίρι καρφωμένη στην κοιλιά της, μέχρι να έρθει στο σημείο ιατροδικαστής.




Σύμφωνα με πηγές, η 40χρονη είχε καταγγείλει ότι ο άντρας της έπινε και την ξυλοκοπούσε, ενώ η ίδια δεχόταν απειλές για τη ζωή της. Η τελευταία φορά που η 40χρονη είχε κάνει καταγγελία στις αρχές, ήταν στις 7 Μαΐου, με τον 50χρονο να συλλαμβάνεται και να αφήνεται ελεύθερος μέχρι τη δίκη, η οποία θα πραγματοποιούνταν την Παρασκευή 17 Μαΐου. Οι προηγούμενες καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία είχαν γίνει το 2013 και το 2022 και ο 50χρονος είχε αναζητηθεί και συλληφθεί στα όρια του αυτοφώρου.

Το θύμα εντόπισε ένας περαστικός, περίπου στις 06:00 το πρωί σε πεζοδρόμιο, στη συμβολή των οδών Πάρνηθος και Αριστοτέλους.

Ηχητικό ντοκουμέντο πριν από την δολοφονία: «Θα σε σκοτώσω»

Την ίδια ώρα, ηχητικό ντοκουμέντο επιβεβαιώνει τις απειλές του εν διαστάσει συζύγου της έξω από το σπίτι της πριν από το στυγερό έγκλημα νωρίς το πρωί της Πέμπτης.




 

Στις 7 Μαΐου τα μεσάνυχτα, 50 μέτρα από την είσοδο του σπιτιού της, η δολοφονημένη γυναίκα με καταγωγή από την Αλβανία ακούγεται να λέει στον 50χρονο συζυγοκτόνο: «Φύγε από εδώ. Σταμάτα. Μου έχεις καταστρέψει τη ζωή! Τέλος!».




Ο δράστης τής φώναζε: «Θα σε σκοτώσω! Δεν το καταλαβαίνεις!» και έσπαγε μπουκάλια μπύρας στον δρόμο. Ένα από τα σπασμένα το κράδαινε προς το μέρος της. Στο σημείο του καβγά έφτασαν τα παιδιά τους και η κόρη κάλεσε την Αστυνομία.




 

Τραγική φιγούρα η κόρη του θύματος

Συγκλονιστικές σκηνές εκτυλίχθηκαν νωρίτερα στο Μενίδι όταν στο σημείο της δολοφονίας της 40χρονης βρέθηκε η κόρη της γυναίκας!




Σύμφωνα με πληροφορίες του STAR, η κοπέλα είχε στο κινητό της μια φωτογραφία της μητέρας της και ρωτούσε εναγωνίως τους αστυνομικούς για το αν ήταν εκείνη που βρισκόταν νεκρή λίγα μέτρα μακριά. Όταν οι αστυνομικοί επιβεβαίωσαν ότι πράγματι ήταν η μητέρα της το νεαρό κορίτσι ξέσπασε σε λυγμούς και άρχισε να λέει «ο μπαμπάς σκότωσε τη μαμά».




 

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Πρέπει να έρθει άμεσα ο Ράμα και να τους μεταφέρει όλους πηγαίνοντάς τους στον μοναδικό εξωτικό παράδεισο επί της γης που λέγεται Αλβανία και γι αυτό λένε ότι είναι τόσο πολύ υπερήφανοι για την χώρα τους, την ιστορία, την κουλτούρα και τον πολιτισμό τους! Τις γυναίκες τους μπορούν να τις αφήσουν εδώ σε όσες θέλουν να παραμείνουν… Δεν θα μας βλάψουν. Και άϊντε στο καλό να μας γράφετε… Η μόνη λύση!

  2. Κλασική φάτσα Αλβανού δολοφόνου. Αυτοί σύμφωνα με τον κατσαπλιά Αλβανό Επντι Ράμα, συμβάλουν στον πολιτισμό της Ελλάδας. Μόνο κλοπές, αίμα και βία από τότε που πάτησαν το πόδι τους στην Ελλάδα, οι φονιάδες Αλβανοί.

  3. Στατιστικα εχει αποδειχθει οτι αρκετα απο τα σοβαρα περιστατικα ενδοοικογενειακης βιας καταληγουν σε ανθρωποκτονιες και ως εκ τουτου θα πρεπει να εφαρμοσθει το μετρο της καθειρξης ενος ετους ως ελαχιστη ποινη για απλες σωματικες βλαβες και αλλα πλημμεληματα, ενω πρεπει να αυστηροποιηθουν οι ποινες με καθειρξη απο τρια τουλαχιστο ετη σε καθε υποτροπη οπως και να θεσπιστει ελαχιστη ποινη καθειρξης τριων ετων για θυματα ανηλικα τεκνα. Για κακουργηματικου χαρακτηρα αδικηματα ελαχιστη ποινη τα ισοβια με εκτιτεα τα 25 ετη ανεξαρτητου βαρυτητας. Αστειοτητες τυπου panic button, ασφαλιστικα μετρα και αλλα τραγελαφικα με ποινες αναστελλουσες ειναι λαδι στη φωτια των δυνητικα δολοφονων αθωων ανθρωπων.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This