«Πόσες ακόμα γυναίκες θα κλάψουμε;» – Το ξέσπασμα του πατέρα της Κυριακής για το άγριο φονικό στο Μενίδι

«Ξοδεύει το κράτος λεφτά για να προστατεύει τους φονιάδες και όχι τα θύματα...»

Must Read

Κάντε κάτι να προστατεύονται τα θύματα και όχι οι δράστες, λέει οργισμένος ο πατέρας της Κυριακής Γρίβα, υποστηρίζοντας -δικαιολογημένα- πως όσο αυτοί μένουν ατιμώρητοι, τόσο αποθρασύνονται οι μιμητές τους.

«Πόσες ακόμα γυναίκες θα κλάψουμε; 46 ημέρες που δολοφόνησαν την Κυριακή μου και ακούμε για ακόμη μια εν ψυχρώ γυναικοκτονία. Γιατί; Φωνάζω από οργή και θυμό», αναρωτιέται οργισμένος, με αφορμή τη στυγερή δολοφονία της 40χρονης μητέρας από τον εν διαστάσει σύζυγό της στο Μενίδι, καθώς έχει πολλές ομοιότητες με εκείνη της κόρης του, η οποία είχε επίσης απευθυνθεί στις αρχές.  «Οι δράστες αποθρασύνονται και ο ένας εμπνέεται, τελικά, από τον άλλον. Εγώ αυτό καταλαβαίνω. Γιατί γίνεται αυτό; Μα γιατί δεν υπάρχει τελικά ουσιαστική τιμωρία. Ο φονιάς της κόρης μου κρατείται στο ψυχιατρείο των φυλακών και τον προστατεύουν, χωρίς να είναι ψυχικά άρρωστος. Γιατί αυτό; Δεν φτάνουν τόσα χαρτιά δημόσιων νοσοκομείων ότι ήταν και είναι στα καλά του; Αυτά βλέπουν οι μελλοντικοί δολοφόνοι και γίνονται πιο θρασείς», δηλώνει στον ANT1 ο πατέρας της 28χρονης Κυριακής και προσθέτει: «Το κοριτσάκι μου το άφησαν στην τύχη του, όπως και τις άλλες γυναίκες. Και τη γυναίκα στο Μενίδι. Κάντε κάτι!».

«Ξοδεύει το κράτος λεφτά για να προστατεύει τους φονιάδες και όχι τα θύματα. Όσο καθυστερούν οι διαδικασίες και για τον φονιά και για τους επίορκους αστυνομικούς, τόσο η κατάσταση γίνεται Λερναία Ύδρα. Ας αναλάβουν τις ευθύνες τους και ας προστατευτούν τα θύματα, αλλιώς κάθε μέρα που θα βλέπω τηλεόραση θα ξαναζούμε εγώ και όλοι οι γονείς των θυμάτων τον φόνο των παιδιών μας», καταλήγει ο χαροκαμένος πατέρας της Κυριακής Γρίβα.

  • Δείτε το ρεπορτάζ:



Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This