Υπεύθυνη επικοινωνίας κόμματος η 67χρονη Ελληνίδα που σκοτώθηκε σε τροχαίο στη Σμύρνη – Η τελευταία φωτογραφία

Είχε πάει ταξίδι στην Τουρκία - Το «αντίο» της δημοτικής συμβούλου Δέσποινας Λιμνιωτάκη

Must Read

Θλίψη προκάλεσε χθες η είδηση πως μια 67χρονη Ελληνίδα άφησε την τελευταία της πνοή στην πόλη Ουσάκ της Τουρκίας, έξω από την Σμύρνη καθώς ενεπλάκη σε τροχαίο το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε μαζί με δύο ακόμα άτομα που τραυματίστηκαν.

Σήμερα έγιναν γνωστές περισσότερες πληροφορίες για την άτυχη γυναίκα. Πρόκειται για τη Νικολέτα Διαμαντάκου, η οποία ήταν υπεύθυνη επικοινωνίας του κόμματος «Κοινωνία Αξιών».

Δείτε βίντεο:




Πληροφορίες αναφέρουν πως το όχημα βγήκε εκτός δρόμου και έπεσε σε χαντάκι. Η 67χρονη, όπως μεταδίδουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, εκτοξεύτηκε από το ΙΧ. Οδηγός ήταν ένας 59χρονος επίσης Έλληνας ενώ μια 63χρονη ήταν επιβάτης.

Τραγικό στοιχείο είναι ότι η Νικολέτα Διαμαντάκου βρισκόταν σε ταξίδι στην γειτονική χώρα και είχε αναρτήσει μια φωτογραφία από τον αρχαιολογικό χώρο της Εφέσου δύο ημέρες πριν βρει τον θάνατο.

Δείτε την φωτογραφία:

Στην απώλεια της 67χρονης έκανε λόγο μέσα από ανάρτηση στο Facebook η δημοτική σύμβουλος Αθηνών, Δέσποινα Λιμνιωτάκη.

«Θα ήθελα να εκφράσω τα ειλικρινή και βαθιά μου συλλυπητήρια για τον τραγικό χαμό της Νικολέτας Διαμαντάκου, υπεύθυνης επικοινωνίας του κόμματος Κοινωνία Αξιών. Πέρυσι, τέτοια ακριβώς εποχή, κάναμε από κοινού προεκλογική εκστρατεία για τις βουλευτικές εκλογές. Η Νικολέτα ήταν μια αφοσιωμένη μαχήτρια της πολιτικής και της τέχνης. Είναι απολύτως σοκαριστικό, αυτό που συνέβη», έγραψε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας στο patris.gr, η κ. Λιμνιωτάκη είπε επίσης για την εκλιπούσα.

«Ήταν η ψυχή του κόμματος Κοινωνία Αξιών και η οργάνωση πίσω από την ετήσια γιορτή για το “Μικρό Παρίσι των Αθηνών “. Ήταν μαχητική και “κρατούσε” τα κλειδιά της λειτουργίας της Κοινωνίας Αξιών, στα χέρια της. Πέθανε όπως έζησε, ταξιδεύοντας και αναζητώντας την τέχνη, την ιστορία και την ελευθερία».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This