Θεσσαλονίκη: Αθώωες μητέρα και γιαγιά που άφησαν μόνο του 5χρονο αγοράκι

Must Read

«Παρών» στο δικαστήριο έδωσε μόνο η γιαγιά, ενώ η μητέρα εκπροσωπήθηκε από πληρεξούσιο δικηγόρο. Καθώς εκδικάστηκε σήμερα (17/05) στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, η υπόθεση εγκατάλειψης του 5χρονου παιδιού από τη 39χρονη μητέρα και τη 61χρονη γιαγιά του στο σπίτι στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης.




 

Οι δύο γυναίκες αθωώθηκαν. Η 39χρονη και η 61χρονη κατηγορήθηκαν για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, καθότι το άφησαν μόνο του στο σπίτι και φέρεται να εξαφανίστηκαν από το σημείο.

Υιοθετώντας την πρόταση της εισαγγελέως της έδρας, το δικαστήριο απάλλαξε τη μητέρα και τη γιαγιά, κάνοντας επίκληση στην κατάθεση του αστυνομικού, σύμφωνα με την οποία το αγοράκι ήταν ευδιάθετο και δεν αντιμετώπιζε άμεσο κίνδυνο, ενώ ήταν υπό την εποπτεία γείτονα κι έπαιζε με ένα σκυλάκι.

Διαβάστε ακόμα:

*ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΑΡΧΕΙΟ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This