Δολοφονία στη Σταυρούπολη: Προφυλακίστηκε ο 51χρονος δράστης – Ισχυρίστηκε ότι το θύμα βίασε τη σύντροφό του

Must Read

Στη φυλακή οδηγήθηκε σήμερα, Παρασκευή 17/5, ο 51χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης της εν ψυχρώ δολοφονίας του 41χρονου με καταγωγή από τη Γεωργία, το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου, στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης, μετά την απολογία του στην 5η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης.

Εις βάρος του 51χρονου και του 40χρονου συνεργάτη του είχε ασκηθεί ποινική δίωξη, κατά περίπτωση, για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας με δόλο, της συνέργειας σε ανθρωποκτονία με δόλο, της παράνομης οπλοφορίας οπλοχρησίας, του εμπρησμού και της διακεκριμένης φθοράς, με τον δεύτερο κατηγορούμενο να αφήνεται ελεύθερος μετά την απολογία του στην ανακρίτρια, με χρηματική εγγύηση και υπό τους όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισής του στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του.

Σύμφωνα με σχετικές πληροφορίες, ο προφυλακισθείς, ο οποίος παραδέχθηκε ότι ήταν εκείνος που πυροβόλησε και σκότωσε τον 41χρονο Γεωργιανό, ενώπιον της ανακρίτριας υποστήριξε ότι είχε εκνευριστεί, καθώς η κοκαΐνη που του πούλησε το θύμα ήταν κακής ποιότητας. Επιπλέον, φέρεται να είπε ότι την προηγούμενη ημέρα το θύμα επιτέθηκε σεξουαλικά και βίασε τη σύντροφό του και πως την ώρα που τον εκτέλεσε βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Από την έρευνα των αστυνομικών προέκυψε ότι, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με τον 41χρονο, οι δύο άντρες συναντήθηκαν μαζί του στην περιοχή της Σταυρούπολης και μετά από μεταξύ τους διαπληκτισμό, ο 50χρονος πυροβόλησε εξ επαφής τον 41χρονο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του, κάτι που φέρεται να αιφνιδίασε τον 40χρονο, σύμφωνα με τα όσα ισχυρίστηκε στην απολογία του. Δύο ημέρες μετά τη δολοφονία του Γεωργιανού, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Θέρμης εντόπισαν σε παράδρομο της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Μουδανιών, το όχημα με το οποίο είχαν μετακινηθεί οι δράστες, καμένο ολοσχερώς και χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας.

Την Πέμπτη 9/5, ο 40χρονος μετέβη αυτοβούλως στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κατερίνης, όπου διακριβώθηκε η εμπλοκή του στην υπόθεση. Επιπλέον, αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και αναζητήσεων, με τη συνδρομή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης και του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης εντόπισαν σε αγροτική περιοχή της Πιερίας και προσήγαγαν τον 51χρονο δολοφόνο.

Σημειώνεται πως, σύμφωνα με περαιτέρω πληροφορίες, το θύμα ήταν γνωστό στις Αρχές, καθώς στο παρελθόν είχε συλληφθεί ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This