Σοκ με τη μαζική δηλητηρίαση μαθητών στη Λαμία – Η απάντηση της εταιρείας που διανέμει τα σχολικά γεύματα

Ένας από τους γονείς κράτησε το ύποπτο γεύμα και θα το στείλει στο Γενικό Χημείο του κράτους για ανάλυση

Must Read

Το σοβαρό περιστατικό με τη μαζική τροφική δηλητηρίαση μαθητών σε σχολεία στη Λαμία, που έχουν φτάσει τους 63, έχει οδηγήσει τους γονείς να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη στην προσπάθειά τους να βρουν το δίκιο τους και να προστατεύσουν τα παιδιά τους.

Το υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας μαζί με τον ΟΠΕΚΑ ζήτησαν άμεσα την καταγραφή των περιστατικών. Ανακοίνωσαν ακόμη πως θα γίνουν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες ελέγχου στην επιχείρηση που παρασκευάζει, συσκευάζει και διανέμει τα σχολικά γεύματα.

Το Lamia Report ανέφερε πως ένας από τους γονείς κράτησε το ύποπτο γεύμα και θα το στείλει στο Γενικό Χημείο του κράτους για ανάλυση.

Η εταιρεία catering που ετοιμάζει τα γεύματα ανέφερε:

«Δεν προκύπτει από πουθενά ότι αυτά τα περιστατικά έχουν σχέση με εμάς. Δεν προκύπτει κάτι τέτοιο ούτε από το νοσοκομείο της Λαμίας, στο οποίο πήγαν 3 κρούσματα με ιογενή γαστρεντερίτιδα. Τα περιστατικά αυτά δεν είχαν καμία σχέση με δηλητηρίαση, δεν είχαν σχέση με την σίτιση. Έχουμε στεναχωρηθεί και το ψάχνουμε, είμαστε υπεύθυνοι και αυστηρά σοβαροί. Δίνουμε 2.500 μερίδες φαγητό κάθε μέρα, είμαστε 30 χρόνια στον χώρο και κάνουμε αυτή την δουλειά».




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This