Μενίδι: Βίντεο ντοκουμέντα με τις κινήσεις του 50χρονου πριν την δολοφονία – Θρήνος στην κηδεία της 40χρονης

«Απερίγραπτο» χαρακτηρίζουν το συμβάν συγγενείς και φίλοι

Must Read

Ψύχραιμος και αποφασισμένος εμφανίζεται ο 50χρονος δολοφόνος της 40χρονης στο Μενίδι σε βίντεο – ντοκουμέντα που «αποτυπώνουν» τις κινήσεις του λίγα λεπτά πριν το άγριο έγκλημα, τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης. 

Στο πρώτο βίντεο εμφανίζεται να περπατά στο πεζοδρόμιο ήρεμος και να κατευθύνεται από και προς το σημείο της δολοφονίας, μέχρι να συναντήσει την 40χρονη η οποία διακρίνεται κάποια στιγμή στα δεξιά!

Δείτε το βίντεο:

Σε ένα δεύτερο βίντεο πάλι πριν το φονικό φαίνεται να πετάει μια σακούλα σε κάδο ανακύκλωσης. Πάλι φαίνεται πως δεν τον απασχολεί τίποτα αν και έχει αποφασίσει το έγκλημα!

Δείτε το βίντεο:

Θρήνος στην κηδεία της 40χρονης

Μέσα σε κλίμα απόλυτης θλίψης, με αναπάντητα «γιατί» να πλανώνται στον αέρα έγινε νωρίτερα σήμερα το πρωί η κηδεία της άτυχης 40χρονης γυναίκας η οποία έπεσε θύμα του 50χρονου εν διαστάσει συζύγου της τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης στο Μενίδι ο οποίος την σκότωσε με 10 μαχαιριές.

Δείτε βίντεο:




Συγκεκριμένα, η οικογένεια, οι συγγενείς, οι φίλοι και τα δύο παιδιά της γυναίκας βρέθηκαν στην ιδιαίτερη πατρίδα της, την Αλβανία για να της πουν το τελευταίο αντίο.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, αρκετά άτομα που γνώριζαν την 40χρονη ταξίδεψαν από το εξωτερικό για να την αποχαιρετίσουν.

Σύμφωνα με το report-tv.al, οι συγγενείς της 40χρονης θεωρούν πολύ σοβαρό το περιστατικό και παραδέχονται πως το πρώην ζευγάρι είχε κατά καιρούς συγκρούσεις.

Φίλοι του πατέρα της 40χρονης που έδωσαν το παρών στην κηδεία ανέφεραν πως προερχόταν από υποδειγματική οικογένεια και χαρακτήρισαν απερίγραπτο και πρωτοφανές το συμβάν.

Η πηγή αναφέρει πως η 40χρονη είχε παντρευτεί τον 50χρονο όταν ήταν 17 ετών και έφυγαν για την Ελλάδα. Στην Αλβανία έμεναν σε πολύ κοντινά χωριά. Είχαν δύο παιδιά μια 21χρονη κόρη και ένα 15χρονο γιο. Είχαν χωρίσει για πέντε χρόνια αλλά η 40χρονη έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία στον άντρα της. Τα πρώτα χρόνια του γάμου τους επισκέπτονταν συχνά την Αλβανία αλλά τα μετέπειτα χρόνια λιγότερο μόνο για διακοπές.

(Πηγή φωτογραφιών: report-tv.al, topchannelalbania/screenshot)

Δείτε επίσης:

Μενίδι: Την Δευτέρα απολογείται ο σφαγέας της 40χρονης – Το σοκ των παιδιών της – Οι καταγγελίες για ξύλο και απειλές

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This