Καλλιεργούσαν κάνναβη σε αυτοσχέδια θερμοκήπια – Δύο συλλήψεις

Πιάστηκαν επ' αυτοφώρω ένας 31χρονος και μια 22χρονη

Must Read

Ούτε ένα, ούτε δύο, ούτε τρία… 37 δενδρύλλια κάνναβης καλλιεργούσαν σε αυτοσχέδια θερμοκήπια ένας 31χρονος και μια 22χρονη στην Κάλυμνο. Οι δυό τους πιάστηκαν επ’ αυτοφώρω στο σημείο και συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς.

Οι αστυνομικοί της Καλύμνου, αφού εντόπισαν την περιοχή όπου οι συλληφθέντες καλλιεργούσαν τα δενδρύλλια κάνναβης, άρχισαν να παρακολουθούν το σημείο και μόλις οι δύο φερόμενοι ως δράστες πήγαν εκεί για να προβούν σε καλλιεργητικές εργασίες τους συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω.

Κατά την αυτοψία που έγινε στον χώρο, βρέθηκαν συνολικά και εκριζώθηκαν 37 φυτά κάνναβης πλήρους ανάπτυξης, καθώς και καλλιεργητικός εξοπλισμός.

Επιπλέον, σε έρευνα που έγινε στην κατοικία και σε όχημα του 31χρονου βρέθηκαν επιπλέον 20 φυσίγγια πυροβόλου όπλου, 10 μαχαίρια διαφόρων τύπων, ζυγαριά ακριβείας, θρυμματιστής και συσκευή καπνίσματος κάνναβης.

Σε βάρος των δύο συλληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και οπλοκατοχή. Αμφότεροι οδηγούνται σήμερα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κω.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This