Ανεμογεννήτριες ακόμα και… πάνω από τα κεφάλια των κατοίκων στη Βοιωτία!

«Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι είναι μόνο η αρχή...»

Must Read

Η βουλευτής Βοιωτίας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώτα Πούλου μοιράστηκε φωτογραφικό υλικό από την τοποθέτηση ανεμογεννητριών στον Άγιο Βασίλειο στο Καπαρέλλι Βοιωτίας και κατήγγειλε την ανεξέλεγκτη εγκατάστασή τους, χωρίς χωροταξικό πλαίσιο και χωρίς περιορισμούς, ακόμα και πάνω από τα κεφάλια των κατοίκων!

«Οι φωτογραφίες δεν μπορούν να αποδώσουν το μέγεθος της καταστροφής του περιβάλλοντος που είναι αλόγιστη και ήδη σε μερικά σημεία μη αναστρέψιμη», σχολιάζει -μεταξύ άλλων- η κ.Πούλου στο facebook, η οποία έχει κάνει και σχόλια στις φωτογραφίες που δημοσίευσε.

Γράφει η κ.Πούλου: Καμία προστασία των πευκόφυτων πρανών!
«Βιομηχανικά εργοτάξια στις κορυφογραμμές!»
«Κυριολεκτικά πάνω από τον οικισμό»
«Ακριβώς πίσω στην κορυφή και σε απόσταση μόλις 530 μέτρα από το σπίτι, θα τοποθετηθητεί μια γιγάντια ΒΑΠΕ!»
  • Έγραψε στην ανάρτησή της η Γιώτα Πούλου:

Οι ανεξέλεγκτες εγκαταστάσεις ανεμογεννητριών στα βουνά μας συνεχίζονται χωρίς χωροταξικό πλαίσιο, χωρίς περιορισμούς και όπως συμβαίνει στον Άγιο Βασίλειο στο Καπαρέλλι Βοιωτίας τοποθετούνται κυριολεκτικά πάνω από τα κεφάλια τους…
Ευτυχώς που αντιδρούν ενεργοί πολίτες, της περιοχής… με χρονοβόρες και δαπανηρές όμως προσφυγές στο ΣτΕ.
Η επίσκεψή μου στον Άγιο Βασίλειο, όπου συναντήθηκα και συζήτησα με κατοίκους και μέλη της επιτροπής αγώνα, Agios Vasilios Voiwtias- ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ- ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ, στοχεύει στη διαρκή ανάδειξη του προβλήματος μέσα και εξω από τη Βουλή.
Οι φωτογραφίες δεν μπορούν να αποδώσουν το μέγεθος της καταστροφής του περιβάλλοντος που είναι αλόγιστη και ήδη σε μερικά σημεία μη αναστρέψιμη!
Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι είναι μόνο η αρχή… και αν κάποιοι αναρωτιούνται για το αν μπορούμε να αποτρέψουμε την πλήρη καταστροφή, η απάντηση είναι ότι ναι μπορούμε, ενωμένοι και προσηλωμένοι στο στόχο μας.
Γιατί υπάρχουν και θετικά αποτελέσματα των αγώνων μας, όπως η απόρριψη της εγκατάστασης ανεμογεννητριών στη Μεγάλη Λούτσα στον Ελικώνα, καθώς και η πρόσφατη κατάργηση της χωροθέτησης του ΚΥΤ στην Ελλοπία, που μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε!

*πηγή φωτογραφιών: https://www.facebook.com/YotaPoulou

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This