Κραυγή αγωνίας από τους κατοίκους της Φαρκαδόνας: «Οκτώ μήνες μετά την κακοκαιρία, τα μπάζα παραμένουν εδώ»

«Αυτό για εμάς δεν ήταν καταστροφή, αλλά Αρμαγεδώνας»

Must Read

Κραυγή αγωνίας εκφράζουν οι κάτοικοι του χωριού Γεωργανάδες στο δήμο Φαρκαδόνας, καταγγέλλοντας πως οκτώ μήνες μετά τις καταστροφικές πλημμύρες που προκάλεσε η κακοκαιρία Daniel, δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο, με την Πολιτεία να τους έχει αφήσει στο έλεος του Θεού.

Ο πρόεδρος της κοινότητας, Μπάμπης Καρατζούλης, επισημαίνει, μιλώντας στο OPEN, πως βασικό ζήτημα των κατοίκων είναι να καθαρίσει το χωριό από τα μπάζα, για να καταφέρουν να γυρίσουν πίσω στα σπίτια τους.

«Το χωριό μας είναι μικρό. Ήταν περίπου στα 300 άτομα τώρα είμαστε τουλάχιστον 100. Έχουν πέσει γύρω στα 70 σπίτια, έχει φύγει αρκετός κόσμος και εδώ και 8 μήνες περιμένουμε από το κράτος να κάνει κάτι», ανέφερε και συνέχισε: «Έχουν περάσει τα κλιμάκια. Έχουμε πάρει κάποιες αποζημιώσεις αλλά τα μπάζα παραμένουν. Βασικό μας ζήτημα είναι να καθαρίσει το χωριό για να ξεκινήσει ο κόσμος να φτιάξει σπίτια να γυρίσει πίσω».

Αλλά και ο κ. Βασίλης Βαΐου εξήγησε πως έχουν πέσει από τις πρωτοφανείς καταστροφές συνολικά 70 σπίτια και 20 αποθήκες. «Θα παρακαλούσαμε την πολιτεία τα κτήρια να τα αναλάβει ο δήμος να σηκώσει τα μπάζα με τα οποία είναι γεμάτα τα σπίτια και να αναλάβουν το όποιο κόστος. Είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση, να συνέλθουμε κι εμείς. Δεν ήταν αυτό καταστροφή, αλλά Αρμαγεδώνας», επεσήμανε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Σε όλες τις κοινότητες του δήμου Φαρκαδόνας οι οικοσκευές που έχουν απορριφθεί απο τους κατοίκους παραμένουν σε ανοιχτούς χώρους συγκέντρωσης κοντά στις κοινότητες χωρίς να έχει γίνει υγειονομική ταφή τους και αποκατάσταση του χώρου.

  2. Σε όλες τις κοινότητες του δήμου Φαρκαδόνας οι οικοσκευές που έχουν απορριφθεί απο τους κατοίκους παραμένουν σε ανοιχτούς χώρους συγκέντρωσης κοντά στις κοινότητες χωρίς να έχει γίνει υγειονομική ταφή τους και αποκατάσταση του χώρου. Έχουμε δηλαδή μια μικρή χωματερή δίπλα σε κάθε χωριό.

  3. αγαπητοι, “”τα μπάζα ΗΤΑΝ ΚΑΙ παραμένουν εδώ” ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.

    ΟΣΟ ΤΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ, ΤΟΣΟ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ, ΠΑΝΤΟΥ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.!!

    ΟΣΟ Ο ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΕΙ Ο,ΤΙ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ, ΤΩΝ ΟΛΙΓΑΡΧΩΝ… ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ, ΑΚΡΗ ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΜΕ.!!
    ΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.!!!

  4. Καί πολύ καλά κάνουν. Κοιτάξτε τώρα νά δώσετε 60% στις εκλογές, για νά σας φέρουν καί άλλα μπάζα μίας και τά συνηθίσετε.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This