Τουρκική επέλαση στην Ελλάδα: Μέχρι και το σπίτι που έμενε η Πισπιρίγκου στα χέρια Τούρκου «επενδυτή»

Must Read

Τουρκική επέλαση στη χώρα μας και στα ακίνητα!

Η Τουρκία έχει απλώσει τα… πλοκάμια της παντού και απ’ ότι φαίνεται δεν αφήνει καμία – επενδυτική – ευκαιρία να πάει χαμένη στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, Τούρκος επενδυτής αγοράσε το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου στην Πάτρα, με σκοπό να πάρει την golden visa!

Το ακίνητο στο οποίο διέμεναν τα τρία αδικοχαμένα παιδάκια και βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της Πάτρας και συγκεκριμένα στην οδό Μπιζανίου, αγοράστηκε στην τιμή των 250.000 ευρώ.

Ο Τούρκος επενδυτής αγόρασε όλο το ακίνητο, το ισόγειο όπου έμενε η «ομόφωνα ένοχη» Πισπιρίγκου για το θάνατο της πρωτότοκης κόρης της Τζωρτζίνας μαζί με τα άλλα δύο παιδιά της και άλλους δύο ορόφους, σε έναν εκ των οποίων έμενε και η σπιτονοικοκυρά που πέθανε πριν από λίγα χρόνια.

Το αρχικό ποσό πώλησης ήταν 300.000 ευρώ, ποσό το οποίο θα μοιραστούν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι συγγενείς της σπιτονοικοκυράς.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Προετοιμάστηκε πολλά χρόνια πριν όλο αυτό που σήμερα γίνεται αντιληπτό και ξυπνά συνειδήσεις.
    1-Ερήμωσαν τα χωριά της χώρας μας – έκλεισαν τα περισσότερα Δημοτικά Σχολεία με την μαζική μετανάστευση από 1950 έως και 1970 όνειρα για καλύτερες πατρίδες.
    2-Απαξιώθηκε η παραγωγή προϊόντων με εισαγωγή σε αφθονία από χώρες της Ε.Ε κυρίως.
    3-Πέρασε η ξενομανία ανεξέλεγκτα όπως σπουδές στο εξωτερικό-διαμονή στο εξωτερικό , χρήματα αποταμίευσης σε ξένες τράπεζες.
    4-Υπογεννητικότητα μεθοδεύτηκε με σιωπηρό τρόπο ώστε ο πληθυσμός να γερνάει χωρίς να εμφανίζει σημεία αναπαραγωγής.
    5-Εύκολος δανεισμός ώστε τα χρέη να αυξάνονται και τα νοικοκυριά να αδυνατούν να έχουν διευκολύνσεις ως προς την επιβίωση.
    6-Στην Τουρκία εμφανίζεται αύξηση κρυπτό-χριστιανοί πώληση Άγιες Γραφές κάποιοι το γνωρίζουν πολύ καλά αυτό και με αριθμούς.
    7-Στο σήμερα μέσα στην χώρα μας βιώνουμε την απελπιστική εικόνα του πολιτικού μας συστήματος που ελλοχεύει κινδύνους σε διάσταση πολύ επικίνδυνη από όλα τα παραπάνω.
    8-Αφύπνηση με διαρκή παραπληροφόρηση από τα ΜΜΕ και άγνοια των πραγματικών γεγονότων δεν μπορεί να προκύψει ως δια μαγείας.
    9-Όταν ως λαός, δεν θέλουμε να έχουμε γνώση της ιστορία μας, να μας διδάσκουν τα λάθη μας , να παραμένουμε διαρκώς άγρυπνη έως υποψιασμένοι για τα χειρότερα ,το αποτέλεσμα αναμενόμενο και πολύ δύσκολα ανατρέψιμο.

  2. Δεν μας φτάνει η αθλιότητα της λαθροεισβολης…μας έφεραν και την Golden εισβολή….
    Σε 10 χρόνια οι Έλληνες θα είναι μειονότητα στην Ελλάδα….αν δεν έχουν φύγει όλοι….

  3. Aυτή η ιστορία με την golden visa πότε θα σταματήσει στην Ελλάδα; Έχει δημιουργηθεί μια τεράστια φούσκα στα ακίνητα και η ελληνική ιδιοκτησία περνά στα χέρια ξένων και ιδίως Τούρκων. Επιζήμια κοινωνικά και εθνικά επικίνδυνη. Κανείς όμως δε συγκινείται. Στην Ισπανία που δημιούργησε την τεράστια κρίση πριν δώδεκα με δεκατέσσερα χρόνια σταμάτησε. Εδώ που δεν υπάρχουν επενδύσεις, χρησιμοποιούν τη φούσκα των ακινήτων για να παρουσιάζουν ανάπτυξη!Κανείς δεν ενδιαφέρεται για το μέλλον αυτής της χώρας και του λαού της;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This