Λαμία: Μεγάλη φωτιά κατέστρεψε τις εγκαταστάσεις γνωστής εταιρείας παρασκευής έτοιμων γευμάτων

Το εργοστάσιο που παραδόθηκε στις φλόγες ανήκει στην εταιρεία που έχει εμπλακεί στην υπόθεση μαζικής τροφικής δηλητηρίασης σε σχολεία της περιοχής

Must Read

Στις φλόγες τυλίχθηκαν λίγο μετά τις στις 9.30 το βράδυ οι εγκαταστάσεις της εταιρείας «Γιαννίτσης» στη βιομηχανική περιοχή (ΒΙ.ΠΕ.) της Λαμίας, γεγονός που σήμανε συναγερμό στην Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Στο σημείο της πυρκαγιάς, η οποία ξέσπασε από άγνωστη αιτία, έσπευσαν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις, με σχετική ανακοίνωση του ΠΣ να κάνει λόγο για 40 πυροσβέστες με 18 οχήματα, αναφέροντας πως επιτόπου βρίσκεται και ένα ειδικό βραχιονοφόρο όχημα της υπηρεσίας.

Το… ενδιαφέρον στοιχείο της όλης ιστορίας, πάντως, είναι το ότι το εργοστάσιο στο οποίο ξέσπασε η φωτιά, ανήκει στην εταιρεία η οποία εμπλέκεται στην πρόσφατη υπόθεση με τα έτοιμα σχολικά γεύματα που φέρεται να προκάλεσαν μαζική τροφική δηλητηρίαση, με αποτέλεσμα γονείς δεκάδων μαθητών να προβούν σε μηνύσεις και να έχει ξεκινήσει σχετική εισαγγελική έρευνα.

Με βάση επικαιροποιημένες πληροφορίες του tvstar.gr, από τη φωτιά καταστράφηκαν ολοσχερώς οι εγκαταστάσεις της επιχείρησης, ενώ δεν υπήρξε κίνδυνος για τυχόν εγκλωβισμό ατόμων, καθώς όσοι είχαν βάρδια κατάφεραν να βγουν εγκαίρως από το φλεγόμενο κτήριο.

*πηγή φωτό/βίντεο: tvstar.gr (STAR Κεντρικής Ελλάδας)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This