Έγκλημα στη Χαλκίδα: «Ο δράστης την έριξε από τη σκάλα και την αποτελείωσε με το μαχαίρι»

Έκκληση από την κόρη του θύματος σε οποιονδήποτε γνωρίζει κάτι για την υπόθεση

Must Read

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι έρευνες για την υπόθεση-θρίλερ της δολοφονίας της 63χρονης γυναίκας, που βρέθηκε μαχαιρωμένη μέσα στο σπίτι της στη Χαλκίδα.

Νωρίτερα σήμερα το πρωί, ο Αθανάσιος Τάρτης, δικηγόρος της οικογένειας του θύματος μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή, σχετικά με τις εξελίξεις, ενώ επεσήμανε πως η κόρη της άτυχης γυναίκας απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να βοηθήσει να βρεθεί ο δράστης.

«Δεν ξέρω αν ο δράστης ήξερε για το θύμα γιατί και το δωμάτιο που ερευνήθηκε από τον δράστη ήταν αυτό της εντολέως μου, δηλαδή της κόρης του θύματος. Η λέξη ερευνήθηκε δεν είναι σωστή γιατί ήταν σα να έχει πέσει βόμβα», είπε αρχικά ο δικηγόρος σχετικά με το κατά πόσο ήταν γνωστός του θύματος ο δράστης και συνέχισε:

«Ο δράστης δεν πρόλαβε να πάει να ψάξει και στα υπόλοιπα δωμάτια καθώς έγινε αντιληπτός από το θύμα».

«Όταν είδε ότι δεν είχε πεθάνει, την αποτελείωσε με το μαχαίρι»

Ο δικηγόρος έκανε γνωστό, πως η 63χρονη εκτός από τη δουλειά σε εργοστάσιο, είχε και μία παράλληλη επιχειρηματική δραστηριότητα. «Επομένως είναι πολύ πιθανό να θεωρούσαν ότι κρατά μετρητά στο σπίτι», υποστήριξε ο κ. Τάρτης και περιέγραψε: «Έριξε την γυναίκα από τη σκάλα κι όταν είδε ότι δεν έχει πεθάνει, πήγε και την αποτέλειωσε με το μαχαίρι».

Στην συνέχεια, ο δικηγόρος αναφέρθηκε και στην κόρη του θύματος, η οποία απευθύνει έκκληση σε οποιονδήποτε γνωρίζει την παραμικρή λεπτομέρεια για την υπόθεση, να τη μοιραστεί με τις Αρχές, ώστε να φτάσουν στα ίχνη του δολοφόνου.

Τέλος, ο ίδιος σχολίασε και το σενάριο ο δράστης να είναι από το κοντινό περιβάλλον της οικογένειας, τονίζοντας πως είναι ένα από τα ενδεχόμενα που εξετάζεται από την Αστυνομία.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This