Θρήνος στη Σκιάθο: Ξεψύχησε ο 40χρονος Γιάννης Κατούνης μετά από τροχαίο – Η τεράστια επιχείρηση για την διάσωσή του

«Πάγωσε» όλο το νησί

Must Read

Δεν τα κατάφερε τελικά και έχασε την μάχη με τη ζωή ένας 40χρονος στην Σκιάθο ο οποίος ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο δυστύχημα χθες το βράδυ και στήθηκε μια τεράστια επιχείρηση για την διάσωσή του.

Όλα ξεκίνησαν στις 10 χθες το βράδυ όταν η μηχανή που οδηγούσε ο άτυχος Γιάννης Κατούνης ξέφυγε από την πορεία της και «καρφώθηκε» στο κράσπεδο έξω από την περίφραξη του Αεροδρομίου, στην διασταύρωση της περιφερειακής οδού με το Αεροδρόμιο.

Αρχικά μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας του νησιού. Στην συνέχεια αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας τον παρέλαβε από το αεροδρόμιο στις 00.30 τα ξημερώματα ώστε να μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Λάρισας και να εισαχθεί στην εντατική.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της αεροδιακομιδής υπέκυψε στα τραύματά του…

Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη σε ολόκληρο το νησί. Ο 40χρονος ήταν από την Ισταία Ευβοίας αλλά εργαζόταν για πολλά χρόνια στην Σκιάθο και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία για την αμεσότητα, την ειλικρίνεια, τον εξωστρεφή χαρακτήρα του.

Προανάκριση για το δυστύχημα διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σκιάθου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This