Στη φυλακή ο 50χρονος που δολοφόνησε την 40χρονη στο Μενίδι – Ξαφνικά εμφανίστηκε μετανιωμένος!

Ομολόγησε την πράξη του όπως και προανακριτικά

Must Read

Τον δρόμο για την φυλακή πήρε ο 50χρονος ο οποίος σκότωσε την 40χρονη εν διαστάσει σύζυγό του τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης στο Μενίδι, την ώρα που πήγαινε στην δουλειά της.

Νωρίτερα, περίπου στις 11 ο σφαγέας βρέθηκε ενώπιον της 28ης τακτικής ανακρίτριας προκειμένου να απολογηθεί μετά την προθεσμία που είχε πάρει την περασμένη εβδομάδα. Σε βάρος του είχε ασκηθεί δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοχρησία και οπλοφορία.




Κατά τη διάρκεια της απολογίας του, έδειξε ένα διαφορετικό «πρόσωπο» και εμφανίστηκε μετανιωμένος για την πράξη του σε αντίθεση με όσα είχε πει στους αστυνομικούς όταν τον είχαν συλλάβει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να είπε πως «έκανα τεράστιο λάθος κι έχω μετανιώσει από την πρώτη στιγμή για όσα έκανα. Ομολογώ τα πάντα και στην παρούσα φάση δεν θα κάνω χρήση των νομικών μου δικαιωμάτων».

Την ίδια στιγμή, διέψευσε όσα είχαν ακουστεί ότι δεν έδινε έγκριση στον ανήλικο γιο του για να πάει στην κηδεία της μητέρας του, στην Αλβανία.

«Διαψεύδω κατηγορηματικά τα όσα ειπώθηκαν, πως δήθεν εγώ δεν συναίνεσα για να πάει το παιδί μου στην κηδεία. Υπέγραψα άμεσα υπεύθυνη δήλωση όπου δίνω τη συγκατάθεση μου για να ταξιδέψει στο εξωτερικό», φέρεται να υποστήριξε.




Δείτε επίσης:

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε ο 50χρονος σφαγέας του Μενιδίου – Τι αναμένεται να ισχυριστεί

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This