Μάχη για τη ζωή δίνει ο μικρός Άγγελος – Βοηθήστε τον να νικήσει το οστεοσάρκωμα!

Must Read

Μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο Άγγελος, ένα παιδί από τον Πειραιά, που έχει διγνωστεί με οστεοσάρκωμα, μία επιθετική μορφή καρκίνου, που στάθηκε η αιτία να χάσει το ένα του χέρι! Ο μικρός μαχητής, που παλεύει με δύναμη και θάρρος, ζητάει την βοήθεια όλων μας, ώστε να καταφέρει να ολοκληρώσει τις απαιτητικές και κοστοβόρες θεραπείες που απαιτούνται.

Μέσα από τον λογαριασμό του φιλανθρωπικού οργανισμού «Παιδική Χαρά» η μητέρα του Άγγελου περιγράφει την ιστορία του και ως μονογονέας ζητά την στήριξη του κόσμου, καθώς τα έξοδα έχουν «λυγίσει» την οικογένεια.

«Στις 9 Νοεμβρίου του 2022 ο Άγγελος ήταν στο σχολείο του. Στο μάθημα της γυμναστικής άκουσε ένα “κρακ” από το χέρι του και πονούσε αφόρητα. Αμέσως τον μετέφερα στο νοσοκομείο Αγλαΐα Κυριακού για να δούμε τι συνέβη. Μέσα στο επόμενο δίμηνο με ατελείωτες επισκέψεις στο νοσοκομείο και με το χέρι του μικρού να πρήζεται και να χειροτερεύει έκανε αξονική και βιοψία και διαγνώστηκε με οστεοσάρκωμα», περιγράφει η μητέρα του Άγγελου και συνεχίζει:

«Από τότε νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Ελπίδα όπου κάνει θεραπεία. Στους επόμενους μήνες δεν υπήρχε καλυτέρευση και κρίθηκε αναγκαίος ο ακρωτηριασμός του. Δυστυχώς έπρεπε να χάσει το δεξί του χέρι για να μπορέσει να επιβιώσει…Στις 26 Απριλίου 2023 λοιπόν έγινε η επέμβαση».

«Αναμένεται να υποβληθεί σε επεμβάσεις και χημειοθεραπείες, ελπίζοντας πως θα καταφέρει να νικήσει»

Ωστόσο, ο Γολγοθάς για τον μικρό Άγγελο δεν σταμάτησε εκεί. Στις πρόσφατες απεικονίσεις που έκανε τον περασμένο Ιανουάριο βρέθηκαν μεταστάσεις στους πνεύμονες και η κατάσταση του ήταν επείγουσα, με αποτέλεσμα να πρέπει να πραγματοποιηθεί επέμβαση στον πνεύμονα για να αφαιρεθούν τρεις επικίνδυνες μάζες και να επιβιώσει.

«Αφού ανάρρωσε, συνέχισε τις χημειοθεραπείες και τώρα, καθώς έβγαλε νέα μάζα, σε συνδυασμό με αυτές που ήδη είχε, η κατάστασή του είναι δύσκολη. Από δω και πέρα μας περιμένουν επεμβάσεις και χημειοθεραπείες με την ελπίδα πως θα καταφέρει να βγει από αυτή την ασθένεια και να ζήσει. Όπως καταλαβαίνετε τα έξοδα όταν έχεις ένα άρρωστο παιδί είναι πολλά, πόσο μάλλον όταν είσαι δυο χρόνια στα νοσοκομεία και είσαι μονογονένεας χωρίς δουλειά, χωρίς οικονομική βοήθεια από πουθενά», τόνισε η μητέρα του παιδιού και κατέληξε: «Για αυτό ζητάμε τη βοήθεια σας, για να μπορέσουμε να επιβιώσουμε μέσα σε αυτό τον αγώνα με το καρκίνο».

Μέσω του σωματείου «Παιδική Χαρά», που βρίσκεται στο πλευρό της οικογένειας, καθένας μπορεί να πραγματοποιήσει δωρεά, με σκοπό να βοηθήσει τον Άγγελο να βγει νικητής.

Ακολουθεί ο τραπεζικός λογαριασμός, που δημιουργήθηκε για αυτόν τον σκοπό:

-ALPHA BANK

IBAN: GR9401407010701002002029468
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ

Προσοχή! Όταν προβείτε στην κατάθεση, καλείστε να γράψετε ως αιτιολογία τη λέξη «ΔΩΡΕΑ ΑΠΟ…» και το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑΣ, καθώς το καταθετήριο αποτελεί την απόδειξη της δωρεάς σας και σε αυτό θα πρέπει να αναγράφεται το όνομα του δωρητή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This