Σοκαριστικές μαρτυρίες για την επίθεση του πίτμπουλ στη Θεσσαλονίκη – «Ξέφυγε από την περίφραξη και κομμάτιασε το σκυλάκι»

«Το μαλτεζάκι δεν υπάρχει»

Must Read

Φριχτό θάνατο στα δόντια ενός πίτμπουλ βρήκε ένα μαλτεζάκι σήμερα το πρωί στον Εύοσμο της Θεσσαλονίκης, με την ιδιοκτήτρια του μικρόσωμου σκυλιού να δέχεται κι εκείνη επίθεση από το σκληροτράχηλο τετράποδο, καταλήγοντας στο νοσοκομείο.

Το περιστατικό το οποίο σημειώθηκε σήμερα το πρωί στις έξι, την ώρα που η άτυχη γυναίκα είχε βγάλει βόλτα το σκυλάκι της, άφησε άναυδους και τους αυτόπτες μάρτυρες της απρόκλητης επίθεσης, οι περιγραφές των οποίων σοκάρουν. «Κατέβασε η κυρία το σκυλάκι της, όπως κάνει κάθε πρωί, και ξαφνικά δέχτηκε επίθεση από το πίτμπουλ. Άρπαξε το σκυλί και δάγκωσε την κύρια στο χέρι. Της έχει φύγει ένα κομμάτι. Κατεβήκαμε όλοι οι γείτονες, αλλά που να το πιάσεις το σκυλί. Υποθέτουμε ότι είναι κάπου εδώ της περιοχής. Το μαλτεζάκι δεν υπάρχει», ανέφερε στο newsit.gr μια γειτόνισσα της 55χρονης γυναίκας.

«Είχε κλείσει την πόρτα και κρατούσε το σκυλάκι αγκαλιά. Το έβγαζε βόλτα όταν ξαφνικά το πίτμπουλ όρμησε στο σκυλάκι και άρπαξε και το χέρι της γυναίκας. Την δάγκωσε το αριστερό χέρι και την τραυμάτισε», αναφέρει με τη σειρά του o σύζυγος της γυναίκας που έπεσε θύμα της επίθεσης και προσθέτει: «Της ξέφυγε το σκυλάκι από τα χέρια κι από όσο κατάλαβα το κομμάτιασε. Η γυναίκα μου είναι σε σοκ. θα μπορούσε να έχει κομματιάσει και την ίδια. Το πίτμπουλ ήταν σε μια μάντρα και βρήκε τρόπο και πέρασε κάτω από την περίφραξη…».

Τα τραύματα που επέφερε το πίτμπουλ στο μαλτεζάκι αποδείχτηκαν μοιραία, καθώς το άμοιρο κατοικίδιο δεν άντεξε και πέθανε. Όσο για την 55χρονη γυναίκα, την οποία το αιμοβόρο ζώο δάγκωσε με μανία στο χέρι, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. που έσπευσαν στο σημείο πέρασαν χειροπέδες σε έναν 47χρονο Βούλγαρο, ο οποίος φέρεται να ήταν υπεύθυνος για τη φύλαξη του, ενώ στη δικογραφία περιλαμβάνεται και ο 41χρονος Βούλγαρος ιδιοκτήτης του πίτμπουλ που απουσιάζει στο εξωτερικό. Ο εισαγγελέας άσκησε κακουργηματική δίωξη και στους δύο άνδρες για θανάτωση ζώου συντροφιάς, κατά συναυτουργία, με παράλειψη και ενδεχόμενο δόλο, όπως επίσης για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, κατά συναυτουργία, με παράλειψη και ενδεχόμενο δόλο, ενώ ο συλληφθείς παραπέμφθηκε να απολογηθεί την ερχόμενη Πέμπτη στην 3η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης.

  • Δείτε σχετικό ρεπορτάζ:




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This